Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LAYANDPLAY

PRIJEDLOZI ZA VIKEND BINGEANJE! Nogometne priče koje će vas ostaviti bez daha

Priče o nogometu uvijek su atraktivne, a posebno onda kada prikazuju biografske trenutke. Životne priče koje prikazuju put od samom dna prema vrhu svijeta oduvijek su inspirativne, a kada se radi o legendama čijim smo životima svjedočili, stvar je još zanimljivija. Izdvojili smo vam ovog puta tri sjajna uratka s nogometnom tematikom pa vam ne preostaje ništa doli na rezervirate mjesto na kauču, legnete i stisnete PLAY!

Image
RTL.hr/ 17.12.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jesenji dani zovu na binganje, šalicu toplog napitka, mekanu dekicu i udoban kauč. Sami ili u dobrom društvu - maratonsko gledanje uzbudljivih krimića, dramskih serija ili pak hit filmskih serijala - uvijek je dobra ideja, posebno tijekom vikenda. Binganje savršeni način za provođenje hladnih kišnih dana i vikenda, a u našoj PLAY ponudi atraktivnih sadržaja je i više nego dovoljno! Kako bismo vam nadolazećim, hladnijim mjesecima olakšali odluku o tome što gledati - donosimo vam naše 'LAY&PLAY' preporuke. Ovog puta su na redu je ponuda iz sjajne britanske produkcije.

Priče o nogometu uvijek su atraktivne, a posebno onda kada prikazuju biografske trenutke. Životne priče koje prikazuju put od samom dna prema vrhu svijeta, oduvijek su inspirativne, a kada se radi o legendama čijim smo životima svjedočili, stvar je još zanimljivija. Izdvojili smo vam ovog puta tri sjajna uratka s nogometnom tematikom pa vam ne preostaje ništa doli na rezervirate mjesto na kauču, legnete i stisnete PLAY!

Zlatni dečko

Serija 'Zlatni dečko' prati igrača Denisa Markovića, koji je tek zakoračio u dvadesete. Njegov talent je rano otkriven pa je tako ubačen u svijet menadžera, klubova, putovanja i ekskluzivnih ugovora. Nadareni sportaš dospijeva u vrh svjetskog nogometa, ali zbog problema s temperamentom ne uspijeva opstati na nivou koji traži disciplinu i samokontrolu. Nakon povratka u Beograd, polako zaboravlja na nogomet i provodi vrijeme u raskalašenim izlascima. Nogometni menadžer Čaki (Andrija Kuzmanović) pokušava mu pronaći novi klub, ali je Denisova reputacija previše narušena da bi uspio u toj namjeri. Čak je i u problemima zbog kocke i prebija svoj dug kod kamatara tako što na Sonija (Ljubomir Bulajić) i Džonija (Petar Strugar) prebacuje menadžerska prava za Denisa.

Seriju 'Zlatni dečko' gledajte na PLAYU!

Montevideo, Bog te video!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Priča započinje u Beogradu u proljeće 1930. kada se Aleksandar Tirnanić Tirke (Miloš Biković) nađe na životnoj prekretnici, prisiljen izabrati posao najamnog radnika u tvornici ili život nogometaša. Zahvaljujući nogometom vizionaru i treneru Bošku Simonoviću (Nebojša Ilić), Tirke odlazi u veliki nogometni klub 'BSK', a sa sobom vodi Stanoju (Predraga Vasića), dječaka koji boluje od dječje paralize, a za život zarađuje čisteći cipele. Vrijeme je neopisivog entuzijazma kada se nogometom ne može zaraditi za život, već se on igra samo zbog sportskog žara. Od nogometa živi Moša Marjanović (Petar Strugar), kojeg klub plaća prema postignutom golu, no on je iznimka. I dok Moša u slavnom beogradskom 'Jokey' klubu upoznaje lijepu i ekscentričnu slikaricu Valeriju Kovač (Nina Janković), na adresu nogometnog saveza stiže službeni poziv za sudjelovanje na prvom svjetskom nogometnom prvenstvu.

Montevideo, Bog te video! gledajte na PLAYU!

Diego Maradona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

Biografska drama o nogometnom geniju donosi neviđene snimke iz Maradonine osobne arhive. Dana 5. srpnja 1984. godine, Diego Maradona stigao je u Napulj za tada rekordni iznos. Najslavniji nogometaš svih vremena bio je blagoslovljen na terenu, ali proklet izvan njega. Vrlo je brzo odveo Napoli do njihovog prvog naslova prvaka. Snovi su bili ispunjeni. Diegu je bilo dopušteno da radi sve, dok god je na terenu izvodio čuda, ali kada je magije nestalo on je postao zatočenikom grada.

Dokumentarni film 'Diego Maradona' gledajte na PLAYU!

Image
Foto: RTL
Image
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLEDAJTE NA PLAY PREMIUM

Jovana Stojiljković za RTL.hr o serijalu 'Južni vetar': 'Zadovoljstvo mi je glumiti s Milošem Bikovićem'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba