VOYO

PRIPREMITE KOKICE I DEKICU! Ne trebate tražiti idealan film: Donosimo vam top 5 nedjeljnih feel good izdanja

Donosimo vam 5 fantastičnih feel good filmova za nedjeljno poslijepodne

RTL.hr
13.11.2022 14:15

A da je nedjelja posljedni dan vikend odmora pa sa sobom nosi posebno ozračje. Nakon klasičnog nedjeljnog ručka slijedi opuštanje koje "začinimo" dobrim filmom. S obzirom na to da te potrage znaju biti ponekad malo i zamorne mi amo cas oslobodili tog tereta. Na vama je samo da pripremite kokice i dekicu jer vam donosimo pet najboljih filmova koji će ispuniti vašenedjeljni odmor.

Sve što želim

Zanosna Sharon Stone u ulozi ambiciozne modne kreatorice Senne Burges koja je u vječnoj je borbi da pronađe uspjeh i ljubav. Unatoč pokušajima njezine najbolje prijateljice i vlastite majke da se smiri i pronađe sreću u karijeri, Senna nastavlja s neodgovornim ponašanjem, učestalo gubi poslove te ne odustaje od povremenih susreta s mlađim muškarcima. Za Sennu se čini da ništa nije pod kontrolom sve do njezine rođendanske zabave na kojoj upoznaje Adama, zgodnog odvjetnika...

Raspjevana ulica

Ovaj izvrstan feel-good film, koji je bio nominiran i za Zlatni globus, prati obitelj iz srednje klase koja postane prisiljena na skromniji život uslijed recesije u Irskoj 80-ih godina. Njihov sin Connor morat će zamijeniti privatnu školu javnom. Kada se zaljubi u misterioznu djevojku na igralištu zamoli je da glumi u videospotu njegova benda. Jedini je problem što bend tek mora oformiti kao i vlastiti glazbeni stil.

posljednja šansa za harveyja

Harvey (Dustin Hoffman) je propali jazz-pijanist koji je postigao uspjeh u pisanju jinglova za TV reklame. Harvey leti u London kako bi prisustvovao vjenčanju svoje kćeri, a u roku od 24 sata saznaje da je otpušten i da bi njegova kći više voljela da je očuh vodi do oltara. Harvey odluči ne prisustvovati svadbi i otići iz Londona. No let mu je otkazan, a sljedeći je tek sutradan. Tada upozna Kate (Emma Thompson), ženu kojoj je život također na rubu očaja. No taj slučajni susret promijenit će im živote.

Mali princ

Filmska animirana verzija kultnog remek djela Antoinea de Saint Exuperija. U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema da zakorači u svijet odraslih. Njen susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar koji će Djevojčicu upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće. Svijetom u koji je on sam davno zakoračio, a sve zahvaljujući Malom princu. Tu će započeti njezino putovanje u vlastiti svijet mašte i u svijet Malog princa.

Pjesma koja ljubav znači

Keira Knightley i Mark Ruffalo u dirljivoj komediji o tome što se događa kada se sretnu dvije izgubljene duše koje zajedno pokušaju stvoriti prekrasnu glazbu. Greta (Knightley) i njezin dugogodišnji dečko Dave (Adam Levine) skupa su od fakulteta te se sele u New York kada on potpiše ugovor za veliku diskografsku firmu. Nažalost, putem će se udaljiti, hoće li to biti pogubno za njih i njihovu glazbu?