VOYO

Seksi tattoo majstora Josha iz serije Mlađa' gledamo u voditeljskom izdanju showa Naša mala tetovaža USA'

Najveći ultimativni eksperiment povjerenja... biste li se usudili?

PLAY
29.08.2022 14:15

Temeljena na britanskom originalnom MTV formatu, Naša mala tetovaža USA' (Just Tattoo of Us US'), donosi nove zaplete među parovima koji hrabro ulaze u najekstremniji salon za tetoviranje na svijetu!

Prijatelji, članovi obitelji ili parovi ulaze u salon i objašnjavaju svoj odnos i razloge za ulazak u show. Zatim pojedinačno posjećuju tattoo majstora koji im pokazuje dizajn tetovaže za njihovog partnera, naravno, po njihovoj želji. Tada je na redu tetoviranje pri kojem gosti nose 'naočale straha'' tako da ništa ne vide. Svoje tetovaže vidjet će tek kada one budu gotove, ucrtane na dio njihovog tijela.

Naša mala tetovaža USA

Na povjerenju se grade uspješni odnosi

Uzajamno povjerenje parovi će iskazati upravo dopuštenjem da se na njihovim tijelima iscrta neizbrisiva slika koja će ih pratiti cijeli život. Što kada tetovaža bude povod svađama, suzama pa čak i eksplozivnim ispadima?

Naša mala tetovaža USA

Kako bi situacija ostala smirena i pod kontrolom, pobrinut će se voditelji koji parove vode kroz cijeli show. Zvijezda realityja Jersey Shore: Family Vacation', Nicole Polizzi, poznatija pod nadimkom Snooki, i Nico Tortorella , najpoznatiji po ulozi Josha u seriji Mlađa', parove vode kroz nezaboravna iskustva koja će ih doslovno obilježiti. Kroz emocionalne zaokrete dvoje voditelja treba se nositi uz savršenu ravnotežu humora i suosjećanja. Izvrsno se nadopunjuju, obožavaju tetovaže te priliku da dijele intimu dvoje ljudi koji jedno drugom biraju tetovaže iznenađenja. Savršen par čak jedno drugom dovršava rečenice.

Naša mala tetovaža USA

U seriji Mlađa' Nico Tortorella utjelovljuje lik Josha, tattoo majstora, ujedno i vlasnika salona za tetoviranje Inkburg, pa je Tortorella i sam rekao kako postoji preklapanje između njegova lika u seriji i uloge voditelja u showu Naša mala tetovaža USA': "Osjećam se kao da je puno mene u Joshu i očito je da je puno mene u onome što radim u emisiji".

Što sve jedna tetovaža može prouzročiti, pogledajte u reality showu Naša mala tetovaža USA' samo na PLAY Premiumu .