Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLAY PREMIUM

Bol, razočaranje, intrige i očaravajuća romansa čekaju vas u novoj turskoj seriji 'Moja lijeva strana'

Onima koji su prerano izgubili voljene uvijek nešto nedostaje

Image
Foto: PLAY Premium
rtlplay/ 27.10.2021. u 15:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova turska serija 'Moja lijeva strana' (Sol Yanim, 2020.) ljubavna je priča o dvoje mladih ljudi koji su stvoreni jedno za drugo, ali dolaze iz različitih svjetova. Mladi studenti Sera (Özge Yağiz) i Selim (Tolga Mendi) već pri prvom susretu na fakultetu osjete nevjerojatnu privlačnost. Dok se lijepa Sera bori sa siromaštvom, a zgodni Selim uživa u velikom bogatstvu, oboje su obilježeni emocionalnom traumom koju je uzrokovala smrt njihovih najbližih.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

20-godišnjoj Seri (Özge Yağiz) lagodan život pretvorio se u pakao kada je njezin otac, građevinski magnat uhvaćen u velikoj prijevari nakon čega je pobjegao u inozemstvo ostavivši obitelj bez novca. Teškoća se pretvori u tragediju kad njezin stariji brat počini samoubojstvo ostavljajući Seru i njezinu majku same da se nose s teškom životnom situacijom. Šest godina kasnije Sera radi kao sobarica u luksuznom hotelu, brine o majci te u nastojanjima da ostvari svoje snove dobiva stipendiju za studij arhitekture.

S druge strane imamo Selima (Tolga Mendi) koji uživa u luksuznom načinu života. No Selim je imao samo 13 godina kad mu je preminula majka, a od tog se udarca ni dandanas nije oporavio.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Njihova ih bolna iskustva povezuju, ali istovremeno i opterećuju njihov odnos. Traume koje su doživjeli u najranijoj dobi ojačale su ih i pripremile za sve izazove okrutnog svijeta. No hoće li ih, ono jedino što imaju zajedničko, održati zajedno ili će ih razdvojiti?

Glavne uloge pripale su mladim turskim glumcima Özge Yağiz, koja se proslavila ulogom u seriji 'Zakletva' (Yemin) i Tolgi Mendiju, kojeg je proslavila uloga u seriji 'Heart of the Wind'.

Svakog dana pratite novu epizodu uzbudljive turske serije 'Moja lijeva polovica' samo na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEDJELJA U 21h

Ekskluzivno na PLAY Premiumu – treća sezona regionalne hit-serije 'Državni službenik'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba