Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HIT-SERIJA

Druga sezona 'Državnog službenika': Trgovina oružjem, cyber kriminal, utjecaj društvenih mreža na javnost i ostale aktualne teme koje pogađaju regiju!

Ne propustite drugu sezonu kriminalističke serije koja je osvojila regiju

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 8.4.2021. u 0:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serija 'Državni službenik' prva je kriminalistička serija o agentima obavještajno-sigurnosne agencije na ovim prostorima čija je ocjena na IMDB-u visokih 8,2. Prva sezona okupila je brojne obožavatelje koji su željno iščekivali nastavak akcijskih pothvata agenta Lazara Stanojevića (Milan Marić) stoga su njeni kreatori Predrag Antonijević („Ubice mog oca“) i Dimitrije Vojnov („Mali Budo“) odmah krenuli s radom na drugoj sezoni. Za portal Film i TV Vojnov je izjavio kako su i „ljudi iz službi zadovoljni prvom sezonom jer je potaknula okolinu na razumijevanje njihovog posla“.

Trgovina oružjem, cyber kriminal i utjecaj društvenih mreža 

Snimanje druge sezone bilo je tehnički vrlo zahtjevno i trajalo je skoro četiri mjeseca. Gledatelje očekuje napeta drama sa specijalnim efektima i eksplozijama. Radnja započinje nekoliko mjeseci nakon završetka zadnje epizode. Produbit će se međusobni odnosi junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane situacije, povlačit će se pitanje ravnoteže između obiteljskog i poslovnog života, a glavni slučajevi bavit će se trgovinom oružja, cyber kriminalom i utjecajem društvenih mreža na javnost. Prema riječima scenarista Dimitrija Vojnova te su tematike aktualne i kod nas i čini mu se da je vrijeme pogodno kako bi se njima bavila druga sezona akcijske serije.  

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Novi likovi u drugoj sezoni

Glumci koji ovu seriju čine neupitno uspješnom su Milan Marić i Nikola Rakočević, dobitnici  europske nagrade Zvijezda u usponu na festivalu u Berlinu. Uz njih glume Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Žarko Laušević, Nenad Jezdić, Marta Bjelica, Radovan Vujović, Ljubomir Bulajić, Nina Nešković, Sonja Kolačerić i mnogi drugi koji su već u 12 epizoda prve sezone pridobili pažnju publike. U drugoj sezoni glumačkoj postavi priključuju se Petar Benčina, Nikola Rakočević, Tanasije Uzunović, Irfan Mensur i Aljoša Vučković, koji su upotpunili ovu akcijsku radnju punu preokreta i neočekivanih žrtava.

Kompletne sezone kriminalističke serije 'Državni službenik' možete ekskluzivno pogledati na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Za nepopravljive romantičare

Romantične serije idealne za bingeanje u hladnim zimskim danima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba