VOYO

'Jedini izlaz': Što biste učinili kada bi nestali oni koje najviše volite?

Istina je jedini izlaz

PLAY
10.02.2022 10:00

Nova regionalna serija 'Jedini izlaz' žestoki je psihološki triler s Anđelkom Prpić (Andrija i Anđelka") u glavnoj ulozi. Ova uzbudljiva saga redatelja Darka Nikolića zasnovana je na zastrašujuće realnim situacijama koje se svakome od nas mogu dogoditi.

Radnja serije 'Jedini izlaz' vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar (Anđelka Prpić), žene koja je za vrijeme velikog požara u klubu 'Jedini izlaz' izgubila muža Sašu (Janko Popović Volarić), ali i sjećanje na tu kobnu noć. Nakon vremena provedenog u komi, Ana sa sinom Lukom nastavlja život progonjena čestim noćnim morama, napadima panike i velikim problemom da prihvati gubitak supruga.

Preokret nastaje šest godina kasnije, kada od nepoznate osobe dobije snimku na kojoj vidi pokojnog muža i povjeruje da je on još živ. Potraga za Sašom vodit će Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucjena te će dovesti u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj obitelji.

U lanac zločina, koji počinje nestankom mlade odvjetnice, i to baš u vrijeme Sašinog navodnog stradavanja, ulazi i inspektor Dejan Štrbac (Ljubomir Bandović). Dok sve radi protiv njih, ovo dvoje upornih junaka počinje zajedničku potragu za istinom koja će ih natjerati da se suoče s najmračnijim tajnama iz prošlosti.

Glavna uloga u ovoj živopisnoj seriji povjerena je sjajnoj Anđelki Prpić , koju najbolje pamtimo iz humoristične serije 'Andrija i Anđelka' i 'Nek ide život'. Ovoga puta Prpić nas neće zabavljati šalama jer je gledamo u ozbiljnoj ulozi žene koja se pokušava suočiti sa svojom prošlošću. U ovoj seriji s elementima trilera, akcije, misterija i detektivskih zagonetki ostale uloge ostvarili su hrvatski glumac Janko Popović Volarić, Danica Maskimović, Ljubomir Bandović, Vanja Ejdus, Miloš Vlalukin te brojna druga imena regionalne glumačke scene.

Seriju 'Jedini izlaz' gledajte odmah na PLAY Premiumu .