VOYO

Ljubitelje fantazije oduševit će nova serija 'Ljepotica i zvijer'

Za ljubav je ponekad potrebna hrabrost!

PLAY
10.03.2022 17:05

Ljubav se može roditina neobičnim i neočekivanim mjestima i među ljudima koji nemaju gotovo ništa zajedničko. Upravo to dogodilo se glavnim junacima znanstveno-fantastične drame 'Ljepotica i zvijer' (Beauty and The Beast, 2012). Novo, moderno tumačenje klasične bajke prava je poslastica za sve ljubitelje fantazije, a uključuje suvremena društvena pitanja i zločine isprepletene poznatom ljubavnom pričom.

Ljepotica i zvijer

'Ljepotica i zvijer' prati Catherine 'Cat' Chandler (Kristin Kreuk), pametnu detektivku za ubojstva koju proganja vlastita tragična prošlost. Kao tinejdžerica svjedočila je ubojstvu svoje majke, a nju je od dvojice naoružanih napadača spasilo nešto nedefinirano i nikad viđeno. Ona je tvrdila da je to zvijer u ljudskom obliku, no nitko joj nije povjerovao. Deset godina kasnije Cat i njezina partnerica Tess Vargas (Nina Lisandrello) istražuju slučaj u kojem se pojave otisci liječnika Vincenta Kellera (Jay Ryan), koji je navodno ubijen dok je služio u Afganistanu 2002. Nakon što Cat pronađe Vincenta, on joj priznaje da se morao sakriti uz pomoć svog prijatelja iz djetinjstva JT Forbesa (Austin Basis) jer se pod naletom adrenalina pretvara u bijesnu nekontroliranu zvijer. Cat otkriva da ju je on spasio kao tinejdžericu, a već prilikom prvog susreta Cat i Vincent osjete nevjerojatnu bliskost i epska ljubavna priča počinje.

Ljepotica i zvijer

Serija 'Ljepotica i zvijer' remake je istoimene, Emmyjem nagrađene uspješnice iz 80-ih s Lindom Hamilton i Ronom Perlmanom. No nova verzija ima moderniju kombinaciju akcije, mistike i znanstvene fantastike, odličnu masku i specijalne efekte, a sve u pozadini epske ljubavne priče. Serija je oduševila publiku i osvojila 'People's Choice Award' za najbolju novu TV dramu (2013). Uloga neustrašive detektivke Catherine Chandler pripala je prelijepoj kanadskoj glumici Kristin Kreuk (Smallville") dok je u ulozi neobuzdane zvijeri šarmantni Jay Ryan (It").

Kompletne sezone serije 'Ljepotica i zvijer' pogledajte odmah na PLAY Premiumu .