Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PREMIJERA DRUGE SEZONE

'Močvara': Mračne i dugo skrivane tajne isplivale su na površinu

Mirno vojvođansko mjesto krije strašne tajne.

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 14.3.2022. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kroz deset novih epizoda 'Močvara' donosi brojne tajanstvene likove i zaokružuje misterij istovremeno produbljujući priče junaka koje smo već upoznali u prvoj sezoni. Napetu drugu sezonu pratite subotom, nedjeljom i ponedjeljkom u 21h – ekskluzivno na PLAY Premiumu

Inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) u lošim je odnosima s bivšom ženom Majom, a  kćer viđa svaki drugi vikend. Smeta mu i što je novi Majin partner zauzeo njegovo mjesto. Istovremeno, u malom vojvođanskom selu pronađeno je tijelo brutalno ubijene djevojke Elene a krvlju je ispisana poruka „NIKOLA KRSMANOVIĆ“. Mladi inspektor Atila Varga (Robert Ozsvár) stupa u kontakt s Nikolom koji postaje opsjednut Eleninim slučajem. Nesretni događaj dogodio se neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana (Marko Janketić), pjevača u usponu koji se treba oženiti Lidijom Garčević (Lidija Kordić), kćerkom lokalnih moćnika. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mjesta. Atila prema Nikoli osjeća mješavinu divljenja i odbojnosti, a s vremenom obojica shvate da su slični – izopćenici u potrazi za istinom.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Kamen je podignut i ispod njega je leglo zmija. Nikola i Atila pokušavaju pohvatati konce zamršenog slučaja, ali to nije nimalo lako. Istovremeno, Nikola kreće u istragu o vlastitom porijeklu, a šokantna otkrića promijenit će mu život zauvijek.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

I u drugoj sezoni u glavnoj ulozi gledamo sjajnog Gorana Bogdana („Senke nad Balkanom“), Janu Bjelicu („Pevačica“), Stefana Trifunovića („ZG 80“) i Martu Bjelicu („Državni službenik“). Kao pojačanje stižu Robert Ožvar („Nofilter“), Miloš Timotijević („Besa“), Lidija Kordić („Puni mjesec“) te mnogi drugi.

Drugu sezonu hit-serije 'Močvara' pratite subotom, nedjeljom i ponedjeljkom u 21h  ekskluzivno na PLAY Premiumu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Igrano-dokumentarna serija

'Jovanka Broz i tajne službe': Životna priča prekrivena velom tajni

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba