VOYO

Može li ljubav čak i Gospodina pogrešnog" učiniti pravim? Pogledajte u novoj seriji samo na PLAY Premiumu

Ljubav su tražili na pogrešnim mjestima.

RTL play
12.10.2021 14:20

'Gospodin pogrešni' nova je romantična humoristična serija koja će oduševiti sve obožavatelje turske serije 'Sanjalica' . U novoj seriji glavnu ulogu također ima zgodni Can Yamman , no ovoga puta partnerica mu je šarmantna Özge Gürel . Ovo je priča o potrazi za onim najvažnijim u životu – ljubavi. Ona želi pronaći svog gospodina savršenog, a on ne vjeruje u ljubav, samo u hormone. Spoj ovo dvoje pravi je recept za katastrofu, no sudbina će ipak uplesti svoje prste.

gospodin pogrešni

Što ako morate birati između ljubavi i razuma? Zar mi, žene, živimo ljubav na pogrešan način? Zaljubljujemo li se u pogrešne muškarce, pita se na početku serije Ezgi, koja je doživjela još jedno veliko ljubavno razočaranje kada je pronašla svog dečka s ljubavnicom. Ezgi (Özge Gürel ) uvijek 'padne' na isti tip muškarca i uvijek ostane povrijeđena i ostavljena. Vrijeme je da tome stane na kraj, okrene novu stranicu i nađe dobrog čovjeka s kojim će jednog dana zasnovati obitelj. Jedna prilika već je iza ugla – uspješni doktor Serdar.

gospodin pogrešni

Ozgur (Can Yamman) bogati je ženskaroš, slobodnog duha i ovisnik o adrenalinu, a žene s kojima izlazi nećete dva puta vidjeti u njegovom stanu. Ne vjeruje u ljubav, smatra da je ona temeljena na hormonima. Ozgur je upravo tip pogrešnog muškarca kojeg Ezgi treba izbjegavati. No, mreža sudbine neprestano će ih spajati. Među njima se razvije prijateljstvo, a Ozgur ponudi Ezgi pomoći osvojiti Serdarovo srce. Pod pritiskom majčinih pitanja kad će se oženiti i podariti joj nasljednike, Ozgur traži Ezgi da glumi njegovu djevojku na obiteljskom druženju.

Može li se ovaj neobičan par u ime ljubavi oduprijeti svojim karakterima i svemu u što vjeruje ili će se i ovo poznanstvo pretvoriti u još jedan debakl?

Uživajte u novim epizodama simpatične turske humoristične serije 'Gospodin pogrešni' svakoga dana samo na PLAY Premiumu .