Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOMPLETNA SEZONA

Nova regionalna hit-serija 'Mama i tata se igraju rata' dostupna je na PLAY Premiumu

Glavni akteri serije 'Mama i tata se igraju rata' supružnici su Veljko i Jadranka, čiji brak nakon nekoliko godina ulazi u ozbiljnu krizu

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 15.4.2021. u 14:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serija je uvod imala u rado gledanom i višestruko nagrađivanom filmu 'Realna priča', čiji je redatelj i glavni glumac talentirani Gordan Kičić.

Glavni akteri serije su supružnici Veljko (Gordan Kičić) i Jadranka (Nina Janković), čiji brak nakon nekoliko godina upada u ozbiljnu krizu. Veljko je glumac koji još uvijek čeka svoju veliku ulogu, a Jadranka je arhitektica koja nosi gotovo svu odgovornost njihovog zajedničkog života na svojim leđima. Drama nastaje kada Jadranka priopći Veljku da želi razvod.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Serija prati junake koji su na pragu srednjih godina, a fokusira se na onaj trenutak njihovih života kada njihova „mladost“ i sve iluzije kojih su se grčevito držali konačno ustupaju mjesto odlukama i obavezama koje zahtijevaju zrelost. Taj proces zahtijeva preispitivanje, suočavanje sa samim sobom, to je bolan i otrežnjujući proces, ali istovremeno i urnebesno smiješan, pun izazova, pogrešnih i ispravnih odluka, baš kao i život sam. Ova kombinacija drame i komedije obuhvaća širok spektar tema. Problemi glavnih likova su svakodnevni, ali sagledani iz novog kuta.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Nova pravila života u tranziciji utječu i na odnose u bračnoj zajednici čiji akteri ne sazrijevaju na sličan način. U tom smislu je ova serija svjedočanstvo o problemima s kojima se suočavaju brojni mladi bračni parovi, što omogućava visok stupanj identifikacije od strane gledatelja. 

Kreator serije i glavni glumac je Gordan Kičić („Senke nad Balkanom“), koji je režirao prvih pet epizoda, dok ostalih pet potpisuje Vladimir Tagić („Jutro će promeniti sve“) . Scenarij je nastao po motivima filmske priče Miroslava Momčilovića, a scenaristi su Vladimir Simić („Moja generacija Z“) i Boban Jevtić („Senke nad Balkanom“).

Kompletnu sezonu pogledajte odmah na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Za nepopravljive romantičare

Romantične serije idealne za bingeanje u hladnim zimskim danima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba