VOYO

Nova regionalna hit-serija 'Mama i tata se igraju rata' dostupna je na PLAY Premiumu

Glavni akteri serije 'Mama i tata se igraju rata' supružnici su Veljko i Jadranka, čiji brak nakon nekoliko godina ulazi u ozbiljnu krizu

RTL play
15.04.2021 14:00

Serija je uvod imala u rado gledanom i višestruko nagrađivanom filmu 'Realna priča', čiji je redatelji glavni glumac talentirani Gordan Kičić .

Glavni akteri serije su supružnici Veljko (Gordan Kičić) i Jadranka (Nina Janković), čiji brak nakon nekoliko godina upada u ozbiljnu krizu. Veljko je glumac koji još uvijek čeka svoju veliku ulogu, a Jadranka je arhitektica koja nosi gotovo svu odgovornost njihovog zajedničkog života na svojim leđima. Drama nastaje kada Jadranka priopći Veljku da želi razvod.

mama i tata se igraju rata 3

Serija prati junake koji su na pragu srednjih godina, a fokusira se na onaj trenutak njihovih života kada njihova mladost" i sve iluzije kojih su se grčevito držali konačno ustupaju mjesto odlukama i obavezama koje zahtijevaju zrelost. Taj proces zahtijeva preispitivanje, suočavanje sa samim sobom, to je bolan i otrežnjujući proces, ali istovremeno i urnebesno smiješan, pun izazova, pogrešnih i ispravnih odluka, baš kao i život sam. Ova kombinacija drame i komedije obuhvaća širok spektar tema. Problemi glavnih likova su svakodnevni, ali sagledani iz novog kuta.

mama i tata se igraju rata 2

Nova pravila života u tranziciji utječu i na odnose u bračnoj zajednici čiji akteri ne sazrijevaju na sličan način. U tom smislu je ova serija svjedočanstvo o problemima s kojima se suočavaju brojni mladi bračni parovi, što omogućava visok stupanj identifikacije od strane gledatelja.

Kreator serije i glavni glumac je Gordan Kičić (Senke nad Balkanom"), koji je režirao prvih pet epizoda, dok ostalih pet potpisuje Vladimir Tagić (Jutro će promeniti sve") . Scenarij je nastao po motivima filmske priče Miroslava Momčilovića, a scenaristi su Vladimir Simić (Moja generacija Z") i Boban Jevtić (Senke nad Balkanom").

Kompletnu sezonu pogledajte odmah na PLAY Premiumu .