VOYO

'Od krvi i mesa': Suvremena drama s elementima trilera istražuje obiteljske i romantične odnose

Hoće li brat i sestre uspjeti razotkriti zagonetnog muškarca?

PLAY
21.03.2022 12:00

Originalna i hvaljena dramska serija Od krvi i mesa' (Flesh and Blood', 2020.) suvremena je priča koja se bavi univerzalnim temama međuljudskih odnosa, povjerenja, odanosti i ljubavi u svjetlu događaja koji će dovesti do zločina i tragedije, kao i onoga što slijedi nakon.

Ionako nesređeni životi Helen (Claudie Blakley), Jakea (Russell Tovey) i Natalie (Lydia Leonard) dodatno se zakompliciraju kada u život njihove majke Vivian (Francesca Annis), odnedavno udovice, uđe novi muškarac Mark (Stephen Rea). Time je sve dovedeno u pitanje: obiteljska kuća, nasljedstvo i sretna sjećanja iz djetinjstva pa brat i sestre odluče saznati nešto više o njemu. A tu je i Mary (Imelda Staunton), koja živi u susjedstvu već 40 godina. Za nekoga tko nije član obitelji, Mary pokazuje preveliko zanimanje za njihovu obiteljsku dramu. Vivienina djeca zabrinuta su zbog Markovih motiva i brzine napredovanja njihove veze. Čini se da nitko ne zna mnogo o njegovoj prošlosti. Je li Mark predobar da bi bio istinit?


Imelda Staunton svoju je dugogodišnju glumačku karijeru zabilježila u filmskim uspješnicama kao što su Downton Abbey', Harry Potter and the Order of the Phoenix', Maleficent'. Francesca Annis , nagrađivana glumica pojavljuje se u seriji Jane Eyre' (2006.) te Home Fires' (2015.). Stephen Rea , nagrađivani glumac koji je bio nominiran i za Oskara za najboljeg glumca za triler 'The Crying Game' iz 1992., imao je važne uloge u TV serijama 'Hugo Blick The Shadow Line' i 'The Honorable Woman' za koje je osvojio nagradu BAFTA. 2020. godine The Irish Times uvrstio ga je na 13. mjesto irskog filmskog glumca svih vremena. Russell Tovey najpoznatiji je po ulozi vukodlaka u BBC-jevoj nadnaravnoj komediji/drami Being Human' te u britanskoj seriji Years and Years'.

Originalnu suvremenu dramu koja istražuje obiteljske i romantične odnose na istovremeno oštar i duhovit način pogledajte na PLAY Premiumu .