VOYO

Prošlost ih je zbližila, no je li im budućnost zajednička? Upoznajte likove turske dramske serije 'Moja...

Priča o dvjema srodnim dušama povezanim traumama iz djetinjstva

RTL play
03.11.2021 10:00

Nova dramska serija 'Moja lijeva strana' (Sol Yanim, 2020.) oduševit će vas neočekivanim zapletima i ljubavnom pričom. Lijepa Sera mora prevladati teškoće nastale kad ih je u djetinjstvu ostavio otac nakon čega je njezin brat počinio samoubojstvo. To je zauvijek ostavilo trag na njoj i njezinoj majci, za koju se Sera sad mora brinuti. Ipak, vrijedna Sera ostvarila je pravo na stipendiju, kreće na studij arhitekture i tamo upoznaje Selima s kojim će se snažno povezati. Selim se mora nositi s majčinom smrću, očevim kritikama i maćehom koja ima loše namjere prema njegovoj obitelj. Njih dvoje će upadati u razne probleme, ali to ih neće spriječiti da se upuste u romantičnu vezu.

Upoznajte likove zbog kojih ćete seriju obožavati:

Sera

moja lijeva polovica - sera

Lijepa Ozne Yagiz, poznata po ulozi u seriji 'Zakletva', predstavit će sramežljivu, siromašnu djevojku koja je kao djevojčica doživjela smrt brata, što je ostavilo veliki trag na njoj. Nakon te nesreće njezina je majka doživjela takvu traumu da se Sera mora skrbiti o njoj, ali njoj to nije teško. Uz to što studira, radi u luksuznom hotelu kao spremačica. Zbog svoje teške životne situacije, dosta je zrelija i sposobnija od svojih vršnjaka.

Selim

moja lijeva strana - selim

Bogati nasljednik obitelji Kutlusoy više voli izlaziti nego ići na fakultet i biti odgovoran. Njegov otac Ihsan stalno ga kritizira jer očekuje od njega zrelije ponašanje, no Selim nikako da ispuni očeva očekivanja. Kad mu se Sera suprotstavi, on se zainteresira za nju. On i Sera imaju slične obiteljske probleme, a upravo je to ono što će ih povezati.

Ihsan

moja lijeva strana - ihsan

Selimov otac poslovan je čovjek koji želi svoje bogatstvo ostaviti sinu. Po cijele je dane zaokupljen poslom i nema dovoljno vremena posvetiti se svome sinu. Njegova žena, Selimova majka, preminula je dok je Selim imao 13 godina i on se ponovno oženio Asenom.

Asena

moja lijeva polovica - asena

Selimova maćeha i Ihsanova žena zauzela je mjesto gazdarice kuće pošto je Ihsan cijeli dan zaokupljen poslom. Ona je posesivna i ne voli što njezin muž toliko radi. Selim i ona imaju distanciran odnos, iako Ihsan želi da su bliskiji. Svakodnevno smišlja spletke koje će narušavati obiteljske odnose.

Biridžik

moja lijeva strana - biridžik

Biridžik je bogata i popularna studentica na Serinom fakultetu, zaljubljena u Selima napravila bi sve za njegovu pažnju. Zlica koja stalno smišlja planove kako dobiti ono što želi ne misleći na druge, a niti na posljedice. Razmažena je i uvijek želi biti u centru pažnje.

Burak

moja lijeva strana - burak

Student na Serinom fakultetu i vjeran Selimov prijatelj zainteresiran je za Seru i želi saznati sve o njoj. Dobar je i odan prijatelj, ali i glavni kad se sprema neka zabava. On također, kao i Selim, voli izlaziti i provoditi vrijeme uživajući.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.