VOYO

'Radio Mileva': Nova humoristična serija o tri generacije žena pod istim krovom

Mileva sve zna, sve može i u sve se razumije!

PLAY
23.02.2022 11:00

Komedija 'Radio Mileva' (2021.), nastala u režiji Elmira Jukića (Lud, zbunjen, normalan"), a prema ideji Nebojše Garića (Kamiondžije d.o.o.") prati svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, triju generacija obitelji Majstorović, koje žive pod istim krovom.

Radio Mileva

Mileva (Olga Odanović) glava je kuće Majstorović. Ona uvijek zna najbolje i nema toga što neće riješiti i u što se neće upetljati. Sada umirovljenica, radni vijek provela je kao tajnica predsjednika općine. Mileva je samouvjerena, snalažljiva, oštroumna energična žena koja ima sve informacije. Mileva je žena za sva vremena.

Radio Mileva

Milevina kći Natalija (Marija Vicković) njezin je antipod. Ova profesorica srpskog jezika i književnosti u Matematičkoj gimnaziji, odmjerena je, uravnotežena i racionalna žena. No njezina majka smatra da je prije svega Natalija neuspješna žena jer nema emotivnog partnera i radi za male pare u školi. Nataliju je odmah nakon rođenja kćeri Sonje (Kristina Bogunović-Gavrić) ostavio muž. Pošto je s Natalijom očigledno negdje pogriješila, Mileva je odlučna da unuku Sonju "uzme pod svoje" kako bi od nje napravila svoju nasljednicu, čemu se Natalija svim silama protivi. Sonja je loš đak, ali opčinjena društvenim mrežama i suvremenom tehnologijom u kojoj vidi svoju budućnost. Mileva je u tome apsolutno podržava i njih dvije čine fantastičan duo u vječnom sukobu s Natalijom, koja iskreno vjeruje da prečica do uspjeha ne postoji.

Radio Mileva

Mileva nije autoritet samo u okvirima svoje obitelji, već i u čitavoj zgradi, koja je pravi mali kozmos s čitavom lepezom živopisnih karaktera iz čijih suprotnosti proizlaze duhoviti zapleti i iznenadni obrati.

'Radio Mileva' lagana je i dinamična komedija koja se na zabavan način bavi temama kao što su nesklad među generacijama i sukob različitih naravi. Ulogu sveznalice Mileve sjajno je interpretirala Olga Odanović (Porodica", Selo gori, a baba se češlja"). Uloga njezine kćeri Natalije pripala je Mariji Vicković (Miris kiše na Balkanu"), a Sonje mladoj Kristini Gavrić-Bogunović . U ostalim ulogama pojavljuju se Anđelka Prpić (Andrija i Anđelka", Jedini izlaz"), Nikola Kojo (Parada", Lepa sela, lepo gore"), Dara Džokić (Pogrešan čovjek"), Branimir Brstina (Vratit će se rode") te mnogi drugi.

Sjajnu humorističnu seriju 'Radio Mileva' gledajte odmah na PLAY Premiumu .