VOYO

Ruska balerina povest će vas na nevjerojatno putovanje kroz vrijeme

Popularna serija čarobnog zapleta

RTL play
22.09.2021 13:35

Tinejdžerska fantazija 'Pronađi me u Parizu' uvodi nas u svijet mladih plesača pariške baletne škole 1905., koju pohađa i mlada ruska princeza Lena Grisky (Jessica Lord). Lena je izvrsna plesačica i svaki dan iznenađuje kolege i profesore svojim profinjenim stilom plesa.

pronađi me u parizu

Kada jednog dana od svog dečka Henrija dobije staru obiteljsku ogrlicu, nitko nije mogao naslutiti da će je ta ogrlica poslati u Pariz 21. stoljeća. I dok uspaničeni nesretni Henri daje sve od sebe da svoju Lenu vrati kući, ona se pokušava uklopiti u novi svijet. Oduševljena je modom, glazbom i stilovima plesa te pronalazi nove prijatelje, uključujući plesnog partnera Maxa. Lena nema predstavu kroz što sve Henri prolazi da bi je vratio kući, a za petama su joj i Sakupljači vremena koji se žele domoći čarobne ogrlice.

Hoće li Lena, kad shvati koliko ima slobode i modernih mogućnosti, poželjeti ostati u tom svijetu ili se ipak vratiti Henriju i svojoj obitelji?

pronađi me u parizu

Jedan od redatelja serije 'Pronađi me u Parizu' , izvrsni Matt Bloom osvojio je međunarodnu nagradu Emmy za obiteljsku komediju 'Hank Zipzer's Christmas Catastrophe'. Sjajna Jessica Lord , koja je utjelovila mladu balerinu Lenu Grisky, poznata je po seriji 'The Next Step', te epizodnoj ulozi u seriji 'Otkupnina' (Ransom), koja se prikazivala na RTL-u.

Uzbudljivu fantaziju 'Pronađi me u Parizu' gledajte na PLAY Premiumu .