Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
REGIONALNA PREMIJERA

'Tajkun': Vrhunsko ostvarenje regionalne produkcije gledajte ekskluzivno na PLAY Premiumu!

Kako razlikovati lojalnost od izdaje u trenutku kada prošlost traži svoj danak?

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 4.10.2021. u 15:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uzbudljiva srpska krimidrama ‘Tajkun‘, nova je regionalna senzacija, odlično prihvaćena od strane kritičara i publike. Napeta serija jednog od najboljih srpskih scenarista, Đorđa Milosavljevića i redatelja Miroslava Terzića, s DraganomBjelogrlićem u ulozi moćnog tajkuna, kojem i država i neprijatelji s one strane zakona prijete uništenjem poslovnog carstva.

Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

U središtu priče je Vladan Simonović (Dragan Bjelogrlić), u Srbiji omražen zbog bogatstva koje je stekao tijekom raspada Jugoslavije 90-ih godina. Iako je ranije iz sjene mogao upravljati svojom tvrtkom, a donekle i privredom cijele zemlje, političari na vlasti sada ga po potrebi  stavljaju na svojevrsni stup srama, koristeći ga za jačanje svog političkog autoriteta. Istovremeno, isti političari surađuju sa Simonovićevom konkurencijom i planiraju da sebe ili ljude iz svog okruženja pretvore u novu klasu, njima bespogovorno lojalnih tajkuna s prividno čistom prošlošću. Stoga pokušaj atentata na Simonovića neće od njega stvoriti žrtvu u očima političara i medija pod njihovom kontrolom. Naprotiv, taj napad samo će ga učiniti još ranjivijim pa će i istragu o atentatu morati voditi sam, a to će ga dovesti do mračne prošlosti i onih s kojima je morao sklopiti vražji dogovor kako bi uspio u biznisu.

Intrigantni životi tajkuna, njihove veze s podzemljem i vlastima

Serija prikazuje život tajkuna i njihovih veza s podzemljem i vlastima. Ova tematika  pobudila je interes gledatelja upravo zato što govori o ličnostima koje djeluju izvan pogleda javnosti, koje po svaku cijenu izbjegavaju eksponiranje i publicitet, a o čijim životima saznajemo kroz senzacionalističke naslove tabloida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: PLAY Premium
Image
PLAY Premium

Naslovna uloga pripala je jednoj od najvećih regionalnih zvijezda, Draganu Bjelogrliću („Senke nad Balkanom“, „Vratit će se rode“), glumcu koji je obilježio generacijska ostvarenja. U seriji 'Tajkun' popularnog Bjelu vidjet ćemo u potpuno novom svjetlu, kako kroz minimalističku izvedbu portretira kompleksnog čovjeka, na van hladnog, koji ničim ne odaje svoje misli i namjere, ali u kojem se odvija životna bura, koja se neće smiriti dok se ne povežu konci rasparanog života.

Vrhunska ekipa kreativaca iz cijele regije

Upravo se čita

Image
ŽIVOT PIŠE VELIKE PRIČE

Najpoznatija dadilja scenarij za seriju napisala je zbog PTSP-a, tragičan događaj za Fran Drescher bio je ključan!

S 40 vrhunskih pratećih likova iz cijele regije, glavne uloge imaju i hrvatski glumci. Jedna od Vladanu najbližih osoba je Ksenija, koja je zaposlena u njegovoj korporaciji, ali koja se ne uklapa do kraja u stereotip poslovne žene, već svojim duhom i prirodnošću unosi dah svježine i originalnosti u hladne poslovne odnose. Ova uloga pripala je hrvatskoj zvijezdi u usponu, Tihani Lazović („Novine“). U epizodnoj ulozi našao se i Janko Popović Volarić („Comic Sans“) koji je utjelovio hrvatskog tajkuna Gorana Dora.

Image
Foto:
Image

Autor scenarija je Đorđe Milosavljević („Miris kiše na Balkanu“) jedan od najboljih srpskih scenarista. U glumačkoj postavi nalaze se i Branislav Trifunović („Mama i tata se igraju rata“), Marko Baćović („Porodica“), Hana Selimović („Besa“), kao i mlade glumačke nade Vuk Jovanović, Neven Bujić i Vanja Nenadić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Regionalnu premijeru nove hit-serije 'Tajkun' gledajte odmah na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA SERIJA

'Pevačica': Napeta regionalna serija o okrutnoj borbi za slavu i uspjeh!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba