VOYO

Tri nove popularne serije za mlade stigle su na PLAY Premium

Neobične priče oduševit će mladu publiku

RTL play
15.09.2021 09:49

Fantasy serije omiljene su među tinejdžerima, a na PLAY Premiumu možete pratiti nove avanture glavnih likova serija 'Pronađi me u Parizu', 'Vučja krv' i 'Ured za Čarolije'.

pronađi me u parizu

'Pronađi me u Parizu' (Find Me in Paris, 2018) priča je o Leni Grisky, mladoj iznimno talentiranoj balerini iz 1905. godine. Kada je Lena od svog dečka Henrija dobila staru obiteljsku ogrlicu, nitko nije mogao naslutiti da će je ta ogrlica poslati u 21. stoljeće. I dok uspaničeni nesretni Henri daje sve od sebe da svoju Lenu vrati kući, ona se pokušava uklopiti u novi svijet. Oduševljena je modom, glazbom i stilovima plesa te pronalazi nove prijatelje, uključujući plesnog partnera Maxa. Lena nema predstavu kroz što sve Henri prolazi da bi je vratio kući, a za petama su joj i Sakupljači vremena koji se žele domoći čarobne ogrlice.

Ured za čarolije

Fantastična originalna serija 'Ured za čarolije' (Bureau of Magical Things, 2018)prati avanture Kyre, obične tinejdžerice koja stječe čarobne moći kada se nađe u sukobu vilenjaka i vile. Kyra otkriva da svuda oko nje postoji tajni svijet magije. Kad sazna za prijetnju čarobnom i ljudskom svijetu, mora ujediniti vile, vilenjake i ljude kako bi ih sve spasila.

Vučja krv

U središtu radnje britansko- njemačke fantasy serije 'Vučja krv' (Woolfblood, 2012) je tinejdžerica Maddy Smith i njezina obitelj. Oni su jedini vukodlaci u Stoneybridgeu, i tu tajnu godinama vrlo dobro čuvaju. No kada se u njenu školu upiše vukodlak Rhydian, stvari se mijenjaju.

Svakog dana pratite nove avanture omiljenih janaka, samo na PLAY Premiumu .