Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Drama, akcija, romansa

Upoznajte glavne junake napete i intrigantne turske serije ‘Sudar’

Četiri nepoznata života spojena jednom prometnom nesrećom...

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 12.4.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Životi četiriju naizgled potupnih neznanaca, Kadira, Zejnep, Džemre i Kerema, isprepliću se nakon ozbiljne prometne nesreće, što zauvijek mijenja njihove sudbine. Svaki od likova posjeduje svoju priču koja će vas zaintrigirati i navesti da želite saznati još više.

Upoznajte samouvjerene i temperamentne likove nove turske hit-serije 'Sudar' ('Carpisma', 2018.).

Kadir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kadir (Kivanc Tatlitug, ’Strasti orijenta’, ‘Ezel’) je uspješan glavni nadzornik u istanbulskom Odjelu za organizirani kriminal. Živi sretan život sa suprugom Asli (Sevtap Ozaltun, ‘Izgubljena čast’) i ljupkom kćeri. Kadir je radoholičar, neustrašiv je i ne suzdržava se pred opasnosti. Odgojen je u sirotištu, gdje je upoznao svoju suprugu. Osim obitelji, Kadirove strasti su posao i nogometni tim Sariyer. Kada njegova obitelj pristane otići na jednu od utakmica, Kadirova supruga i kćer pogibaju u terorističkom napadu, a njegov život postaje mračan i težak.

Zejnep

Upravo se čita

Image
Tko je najveće dijete?

Zvijezda serije 'Miriše na ljubav' pojavila se na premijeri svog novog filma

Zejnep (Elcin Sangu, ‘Ljubav za iznajmljivanje’) je uspješna bankarska menadžerica koja je zajedno s Kadirom odrastala u istom sirotištu. Završila je kao siroče nakon što je njezin otac policajac poginuo na dužnosti. Živi lagodnim životom, ali u lošem braku. Otkriva da njezin suprug Galip (Ismail Demirci) ima ljubavnicu te je ovaj put je odlučna razvesti se i započeti novi život sa svojom kćeri. Međutim, ubrzo saznaje da njezin suprug ima ogroman kockarski dug i da je uključen u neke krijumčarske aktivnosti. Zbog muževih kriminalnih radnji, Zejnepina kći biva oteta te je ona primorana i sama prekršiti neke zakone kako bi je uspjela vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Džemre

Džemre (Melisa Asli Pamuk, ‘Bit ćeš moja’, ‘Novi život’), uspješna pravnica zaručena s Demirom (Hakan Kurtas, ‘Ezel’), naizgled ima savršen život - dobar posao, luksuzan život, brižnog oca i romantičnog zaručnika. Njezin savršen život, koji je zapravo izgrađen na lažima, značajno će se promijeniti nakon niza nesretnih događaja. Napadom provalnika u vlastitoj kući, Džemre biva ozljeđena te na putu do bolnice sudjeluje u prometnoj nesreći i njezin se bezbrižan život dramatično mijenja.

Kerem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kerem (Alperen Duymaz, ‘Posljednje ljeto’, ‘Zemheri’) je mladić koji je proveo pet godina u zatvoru zbog povreda koje je nanio svome ocu. U životu nema ništa, osim dražesne djevojke i nogometnog tima Sariyera. Baš kao i Kadir, Kerem odlazi na svaku nogometnu utakmicu kako bi bodrio svoje. Odlučan je u nakani da se ne upliće u nevolje i da nađe pristojan posao, no to mu ne polazi za rukom. Nakon što prihvati prijateljevu ponudu za brzom zaradom Keremov život u sekundi se mijenja i sudbina postaje mračna.

Napetu tursku dramu 'Sudar' u kojoj će sudar četiriju automobila spojiti živote četvero potpuno različitih ljudi i zauvijek promijeniti njihove sudbine, pratite na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Za nepopravljive romantičare

Romantične serije idealne za bingeanje u hladnim zimskim danima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba