Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PLAY PREMIUM

Upoznajte 'Gospodina pogrešnog' i ostale simpatične likove nove turske serije

Što ako morate birati između ljubavi i razuma?

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 13.10.2021. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Humorna romantična serija 'Gospodin pogrešni' priča je o potrazi jedne žene za pravim muškarcem. Mlada djevojka Ezgi osjeća se izdano od strane muškog roda, a njezina posljednja veza doživjela je pravi debakl kada je dečka pronašla s ljubavnicom. I dok se oporavlja od traume i vjeruje kako nikada neće pronaći svog gospodina savršenog, upoznaje zgodnog Ozgura. Ozgur je bogati ženskaroš, slobodnog duha i ovisnik o adrenalinu, a njegove veze su kratkotrajne.

Saznajte sve o Ezgi, Ozguru i ostalim živopisnim likovima nove turske serije koja će vas osvojiti već pri prvoj epizodi.

EZGI

Ezgi je lijepa, draga, odana i dobra prijateljica, no kada su u pitanju muškarci s kojima izlazi, pomalo je naivna. Svoje srce uvijek podari pogrešnom frajeru koji bi ju prevario, povrijedio i ostavio. Posljednja veza trajala je čak tri godine i Ezgi je planirala veliko vjenčanje, ali na ružan način je otkrila da joj dečko ima ljubavnicu. Da stvar bude gora, zaprosio ju je nakon samo tri mjeseca veze, i to Ezgi pred očima. Ona gubi vjeru u ljubav, a  stanje se odražava i na njezin posao, na kojem gubi klijente. Na dan kad dobije otkaz, doživi prometnu nesreću i upoznaje dr. Serdara, uspješnog ginekologa, koji radi u istoj bolnici kao i njezina sestrična Džansu. Džansu uspijeva spojiti Ezgi i Serdara, ali Ezgi svojim pogrešnim stavom i ponašanjem odbije Serdara od sebe. Sada samo jedna osoba može pomoći Ezgi, to je  Ozgur, odnosno gospodin pogrešni, tip muškarca kojeg se treba kloniti.

OZGUR

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ozgur je zgodan i bogat vlasnik uspješnog restorana u Istanbulu. U ljubav je prestao vjerovati kad ga je djevojka, s kojom je hodao u studentskim danima, prevarila s najboljim prijateljem. Obećao si je da se više nikad neće zaljubiti, razum uvijek stavlja ispred osjećaja, a žene su samo prolazna stavka u njegovom životu. Ezgi će u početku doživjeti kao pošast koja mu je protutnjila kroz život, ali ubrzo se između njih rađa prijateljstvo. Također, i Ozgur će trebati od Ezgi uslugu da mu glumi djevojku pred njegovom obitelji koja silno želi da se skrasi.

DŽANSU

Džansu je lijepa i uspješna mlada žena, koja radi kao PR menadžerica u jednoj istanbulskoj bolnici. U tajnoj je vezi s dr. Levantom koji nikako da svojoj kćeri obznani njihovu vezu. Džansu je Ezgina sestrična i veliki oslonac u životu. Kad ju je Soner izbacio iz stana, Džansu joj je pružila utočište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
TELEVISA PRESENTA

Svađa koje se ne bi posramile ni meksičke sapunice! Marina podbola Suzanu: 'To ti nije prava kosa, daj da pipnem!'

DENIZ

Deniz je Ezgina prijateljica iz djetinjstva. Sjajna je odvjetnica koja se probija u jednoj od najuspješnijih odvjetničkih tvrtki u Turskoj. Cilj joj je napredovati stoga je vrlo posvećena poslu. Nakon što joj je brak doživio krah, Deniz je zatvorila svoje srce posvetivši se poslu i ambicijama.

SERDAR

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serdar je zgodan, uspješan ginekolog u ranim 30 -ima. Dolazi iz bogate obitelji, ambiciozan je i odlučan. Uvijek želi imati sve najbolje i biti najbolji u svemu. S vremena na vrijeme može biti arogantan i pribjeći lažima. Iako vjeruje u ljubav, razum uvijek prevlada pri donošenju odluka. Sam je sebi na prvom mjestu.

OZAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ozan je simpatičan glavni kuhar u Ozgurovom restoran, a ujedno i njegov bliski prijatelj. Uvijek je optimističan. Iako je prošao kroz loše veze, nikad ne gubi vjeru u ljubav. Osoba je od povjerenja, zabavan i osjećajan.

Svakog dana pratite novu epizodu 'Gospodina pogrešnog' samo na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Za nepopravljive romantičare

Romantične serije idealne za bingeanje u hladnim zimskim danima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba