VOYO

Večeras u 21h na PLAY Premiumu: premijera druge sezone hit-serije 'Močvara'

Napete epizode druge sezone 'Močvare' pratite subotom, nedjeljom i ponedjeljkom u 21h – ekskluzivno na PLAY Premiumu!

PLAY
12.03.2022 10:00

Nakon nevjerojatnog uspjeha prve sezone regionalne serije 'Močvara' , uigrana glumačka ekipa predvođena Goranom Bogdanom u ulozi inspektora Nikole Krsmanovića vodit će vas kroz još intrigantniji slučaj surovog ubojstva. Autori serije Oleg Novković i Milena Marković novu sezonu odlučili su preseliti iz beogradske vreve u mirno vojvođansko mjesto koje skriva mračne tajne.

Mocvara

Inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan) u lošim je odnosima s bivšom ženom Majom, akćer viđa svaki drugi vikend. Smeta mu i što je novi Majin partner zauzeo njegovo mjesto. Istovremeno, u malom vojvođanskom selu pronađeno je tijelo brutalno ubijene djevojke Elene a krvlju je ispisana poruka NIKOLA KRSMANOVIĆ". Mladi inspektor Atila Varga (Robert Ozsvár) stupa u kontakt s Nikolom koji postaje opsjednut Eleninim slučajem. Nesretni događaj dogodio se neposredno nakon momačke večeri Srđana Karana (Marko Janketić), pjevača u usponu koji se treba oženiti Lidijom Garčević (Lidija Kordić), kćerkom lokalnih moćnika. Nikola otkriva da je pokojnica izazvala mnoge moćne ljude iz malog vojvođanskog mjesta. Atila prema Nikoli osjeća mješavinu divljenja i odbojnosti, a s vremenom obojica shvate da su slični – izopćenici u potrazi za istinom.

Močvara

Nove epizode napete serije donose puno tajanstvenih likova. Ispostavlja se da mirno vojvođansko mjesto u kojem je ubijena Elena krije strašne tajne. Kamen je podignut i ispod njega je leglo zmija. Nikola i Atila pokušavaju pohvatati konce zamršenog slučaja, ali to nije nimalo lako. Istovremeno, Nikola kreće u istragu o vlastitom porijeklu, a šokantna otkrića promijenit će mu život zauvijek.

I u drugoj sezoni u glavnoj ulozi gledamo sjajnog Gorana Bogdana (Senke nad Balkanom"), Janu Bjelicu (Pevačica"), Stefana Trifunovića (ZG 80") i Martu Bjelicu (Državni službenik"). Kao pojačanje stižu Robert Ožvar (Nofilter"), Miloš Timotijević (Besa"), Lidija Kordić (Puni mjesec") te mnogi drugi.

Drugu sezonu hit-serije 'Močvara' pratite subotom, nedjeljom i ponedjeljkom u 21h ekskluzivno na PLAY Premiumu .