VOYO

'Zašto žene ubijaju': Intrigantna serija koja se gleda u jednom dahu

Ako ste obožavali hit-seriju 'Kućanice', onda ne smijete propustiti novu CBS-ovu crnu komediju 'Zašto žene ubijaju'.

RTL play
08.04.2021 00:00

Iz pera Marca Cherryja, autora koji je osmislio osebujne likove iz ulice Wisteria Lane, dolazi nova CBS-ova serija, koja je još zabavnija, ali i smrtonosnija. U moru rebootova, remakeova i već viđenih scenarija, oduševila nas je originalnost serije 'Zašto žene ubijaju' , te ju smatramo pravom poslasticom koja nas je prikovala za ekran. Cherryjeva maštovitost i autentičnost glavni su razlozi zašto su se Lucy Liu i Ginnifer Goodwin oduševile idejom serije i prihvatile uloge. I ovoga puta osmislio je genijalne likove koji sličnim životnim situacijama pristupaju na individualan, duhovit i pomalo ekstreman način.

Dosad se sigurno pitate koga bi i zašto žene ubijale? Možda nevjernog supruga ili njegovu ljubavnicu. Ili čak prijateljicu koja ju je iznevjerila. I dok osoba može biti bilo tko, odgovor na pitanje zato je uvijek isti – izdaja!

Tri priče iz tri vremenska razdoblja

zašto žene ubijaju_3

Serija prati tri iznevjerene žene iz tri vremenska razdoblja koje žive u istoj kući u Pasadeni, u Kaliforniji. Paralelno se izmjenjuju njihove priče, a sve tri su muževi na neki način izdali. Prvo idemo u 1963. i upoznajemo Beth Ann (Ginnifer Goodwin), konzervativnu kućanicu čija je jedina uloga u životu služiti svog muža. Večera mora biti na vrijeme servirana, piće posluženo, a kuća pospremljena. Njezin svijet se sruši kad sazna da je njezin suprug Rob (Sam Jaeger) viđen kako se ljubi s konobaricom u obližnjem restoranu. Beth Ann odluči suočiti se s ljubavnicom svog muža u želji da se ova prepadne i ostavi joj muža na miru. No u trenutku kad se treba suočiti s njom, nešto se u Beth Ann prelomi, a namjere postanu potpuno drugačije...

zašto žene ubijaju_2

Druga priča vodi nas u 1984. i upoznaje s luksuznim životom koji Simone (Lucy Liu) vodi sa svojim trećim suprugom Karlom (Jack Davenport). Simone je upravo preuredila kuću i priredila spektakularnu zabavu kako bi se prijatelji divili njezinom savršenom životu. No taj savršeni balončić pukne kad od anonimnog pošiljatelja dobije kompromitirajuće fotografije svog supruga. Simone priznaje da je prvi suprug više od nje volio cugu, drugi drogu, a što više od nje voli treći?

zašto žene ubijaju_4

Taylor (Kirby Howell-Baptiste) je odvjetnica u 2019. i upravo preuređuje kuću sa svojim suprugom Elijem (Reid Scott). I dok Eli dane provodi ljenčareći uz bazen pokušavajući pisati, Taylor ima ozbiljnu odvjetničku karijeru. Nju kućanski poslovi ne zanimaju, vrlo je neuredna, a obavljanje kupnje i priprema večere za supruga nije joj na listi prioriteta. Sve do druge epizode nećemo saznati na koji način je Eli izdao suprugu. S obzirom da imaju otvoren brak, dolazi li uopće prevara u obzir?

Ovu fenomenalnu trojku utjelovile su Ginnifer Goodwin (He's Just Not That Into You"), Lucy Liu (Charlie's Angels") i Kirby Howell-Baptiste (Veronica Mars"). Bez obzira na šokantne preokrete i ubojstva, ispod površine nalazi se priča o načinu na koji se muškarci odnose prema ženama. U sve tri priče vidimo kako muževi zlostavljaju i iskorištavaju dobru volju svojih supruga. Iako su okolnosti drugačije u različitim desetljećima, srž problema ostaje bezvremenska.

Ova serija istovremeno će vas zabaviti, a iznenađujući zapleti i raspleti ostaviti bez daha s namjerom da jednostavno morate pogledati iduću epizodu. Kompletna sezona serije 'Zašto žene ubijaju' dostupna je odmah uz PLAY Premium osnovni plan.