Play ponuda
Play ponuda
Finalna sezona

'Zovi doktora': Zabavna i dirljiva peta sezona zaokružit će priču o 'zločestom' doktoru

Može li antijunak spasiti gradić od propasti?

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 26.1.2022. u 17:00
Play ponuda

Zabavna i topla obiteljska dramedija 'Zovi doktora' (The Heart Guy, 2016) brzo nam se uvukla pod kožu, a u završnoj, petoj sezoni saznat ćemo kakvu će sudbinu doživjeti 'zločesti' australski doktor i njegovi neobični članovi obitelji.

Tijekom prve četiri sezone serije pratili smo Hugha Knighta (Rodger Corser), vrhunskog kardiokirurga u Sydneyu kojega je partijanerski način života doveo u nevolje s medicinskim sudom. Sud ga je prisilio da godinu dana radi kao liječnik opće prakse u gradiću Whyhopeu - njegovom rodnom gradu, u kojem još uvijek žive njegova obitelj i bivša zaručnica, a sadašnja šogorica.

Vrativši se u Whyhope, Hugh se ponovno upoznaje sa svojom obitelji, počinje raditi sa svojim novim kolegama, saznaje istinu o jednom od svoje braće, počinje se zaljubljivati u svoju šeficu, pronalazi svoju otuđenu bivšu ženu i postaje tata djevojčice — cijelo vrijeme odbrojavajući dane do povratka u Sydney.

Radnja pete sezone događa se godinu dana nakon kraja četvrte. Gradić Whyhope je u krizi, a Hugh će morati žonglirati između obiteljske i poslovne drame. Bolnica je u teškim problemima i postoji mogućnost da se zatvori, Meryl prijeti uhićenje zbog korupcije te nagovori Hugha da zavede glavnu i odgovornu za taj čin. Matt i Charlie ponovno su zajedno, iako službeno rastavljeni. Hayley i Ajax još su u braku, ali žive odvojene živote. Od Hugha se očekuje da spasi grad i bolnicu te održi obitelj na okupu.

Peta sezona držat će vas u neizvjesnosti do samog kraja. Hoće li osebujni stanovnici malog australskog gradića doživjeti sretan kraj, pogledajte odmah na PLAY Premiumu.

Prve četiri sezone serije 'Zovi doktora' gledajte besplatno, a petu pogledajte uz PLAY Premium osnovni paket. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kraj serije

Ne propustite veliko finale dramske serije 'Moja lijeva strana'

Play ponuda

Više s weba