Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SERIJA NA PLAY PREMIUMU

‘Skrivena istina’: Intrigantna brazilska serija donosi mračnu stranu glamuroznog modnog svijeta

Svijet mode kao paravan za opsesiju, bogatstvo i užitak… Svaki dan pratite novu epizodu hit-serije, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Image
Foto: PLAY
PLAY/ 10.10.2022. u 12:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brazilska telenovela ‘Skrivena istina’ (‘Verdades Secretas’, 2015.-2021.), kreatora Walcyra Carrascoa, donosi priču o opsesivnoj strasti koja stavlja majku i kćer u opasan ljubavni trokut. S radnjom koja spaja napetost i senzualnost, ‘Skrivena istina’ istražuje granice opsesije, bogatstva i užitka, koristeći svijet mode kao paravan.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/19089b30-4638-11ed-a05f-72fbb85cd2c6/original

Arlete (Camila Queiroz) je naivna tinejdžerica koja je oduvijek željela biti top-model. Nakon razvoda roditelja seli se u užurbani São Paulo s konzervativnom majkom i bakom. U namjeri da pomogne svojoj obitelji, lijepa mlada djevojka prihvaća posao u uglednoj agenciji za odabir modela. Ubrzo saznaje da su njihove djevojke angažirane i za nešto drugo. Kad ih pogodi financijska kriza, Arlete umalo "spasi" ambiciozna Fanny (Marieta Severo), impresionirana Arleteinim talentom te je zove da radi za njezinu modnu agenciju. Arlete dobiva potpunu preobrazbu, mijenjajući ne samo imidž, već i svoje ime pa postaje poznata kao Angel. Ali iza glamura modne piste krije se prostitucija koju kontrolira nemoralna Fanny, koja će zauvijek promijeniti život novom top-modelu. Moćan i opsesivan poslovni čovjek Alex (Rodrigo Lombard) odmah postaje opsjednut njome. Kada Angel shvati da takva veza nema budućnost, Alex će učiniti sve kako bi ostao u njezinoj blizini.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/aa76be80-4638-11ed-914b-3ad2d7ed3f2b/original

Serija je postala omiljena tema na društvenim mrežama, uglavnom zbog nepredvidljivih zapleta i golišavih scena. Tijekom nekoliko epizoda, hashtag #VerdadesSecretas bio je među najkomentiranijim temama na Twitteru. Nekoliko glumaca i poznatih osoba oglasilo se putem društvenih mreža, komentirajući i hvaleći glumačku izvedbu, režiju, pa čak i priču.

Serija je postigla velik uspjeh kod kritike i publike. Dobitnica je cijenjene nagrade Emmy za najbolju telenovelu 2016. godine, kao i brazilske nagrade Extra Television Awards (2015.) u čak šest kategorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Napete epizode brazilske hit-serije ‘Skrivena istina’ pratite svakog dana, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POGLEDAJTE ODMAH

Pet britanskih vrhunskih miniserija koje se isplati pogledati u dahu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba