VOYO

Skrivena istina': Intrigantna brazilska serija donosi mračnu stranu glamuroznog modnog svijeta

Svijet mode kao paravan za opsesiju, bogatstvo i užitak... Svaki dan pratite novu epizodu hit-serije, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

PLAY
10.10.2022 12:45

Brazilska telenovela Skrivena istina' (Verdades Secretas', 2015.-2021.), kreatora Walcyra Carrascoa, donosi priču o opsesivnoj strasti koja stavlja majku i kćer u opasan ljubavni trokut. S radnjom koja spaja napetost i senzualnost, Skrivena istina' istražuje granice opsesije, bogatstva i užitka, koristeći svijet mode kao paravan.

Skrivena istina

Arlete (Camila Queiroz) je naivna tinejdžerica koja je oduvijek željela biti top-model. Nakon razvoda roditelja seli se u užurbani So Paulo s konzervativnom majkom i bakom. U namjeri da pomogne svojoj obitelji, lijepa mlada djevojka prihvaća posao u uglednoj agenciji za odabir modela. Ubrzo saznaje da su njihove djevojke angažirane i za nešto drugo. Kad ih pogodi financijska kriza, Arlete umalo "spasi" ambiciozna Fanny (Marieta Severo), impresionirana Arleteinim talentom te je zove da radi za njezinu modnu agenciju. Arlete dobiva potpunu preobrazbu, mijenjajući ne samo imidž, već i svoje ime pa postaje poznata kao Angel. Ali iza glamura modne piste krije se prostitucija koju kontrolira nemoralna Fanny, koja će zauvijek promijeniti život novom top-modelu. Moćan i opsesivan poslovni čovjek Alex (Rodrigo Lombard) odmah postaje opsjednut njome. Kada Angel shvati da takva veza nema budućnost, Alex će učiniti sve kako bi ostao u njezinoj blizini.

Skrivena istina

Serija je postala omiljena tema na društvenim mrežama, uglavnom zbog nepredvidljivih zapleta i golišavih scena. Tijekom nekoliko epizoda, hashtag #VerdadesSecretas bio je među najkomentiranijim temama na Twitteru. Nekoliko glumaca i poznatih osoba oglasilo se putem društvenih mreža, komentirajući i hvaleći glumačku izvedbu, režiju, pa čak i priču.

Serija je postigla velik uspjeh kod kritike i publike. Dobitnica je cijenjene nagrade Emmy za najbolju telenovelu 2016. godine, kao i brazilske nagrade Extra Television Awards (2015.) u čak šest kategorija.

Napete epizode brazilske hit-serije Skrivena istina' pratite svakog dana, ekskluzivno na PLAY Premiumu .