"Čisto more, čisti okusi, ma, čista ljubav", rekao je chef i poznato televizijsko lice Ivan Pažanin tijekom pripreme riblje večere u sklopu emisije 'Guštan s... Pažaninom' . Kulinarske specijalitete jednog od najpoznatijih kuhara u Hrvata možete ekskluzivno pratiti na PLAYU . Kako nam se bliži Badnjak, većina nas mozga što spremati za svečanu večeru. Koja riba da se nađe na stolu, a koji prilog moramo usavršiti? Kako se ne bi umorili od previše razmišljanja, donosimo vam recept vrhunskih kuhara. Ivan Pažanin priprema tartar od kokota, a svi koji se boje eksperimentirati i drže se već provjerenih ribljih jela, za njih imamo poruku: Odvažite se! Jednostavno je i brzo, a uz Pažanina i puno lakše. Donosimo recept, a sve savjete velikih majstora, u prvom redu kako brzo i efikasno očistiti kokota, pogledajte u epizodi.
RECEPT: