VOYO

SVAĐE, SPLETKE I OBITELJSKE DRAME! Ako volite reality show - ova obitelj će vas osvojiti na prvu

Ima li ovaj par uopće šanse da preživi složene obiteljske odnose, ili će upravo oni presuditi njihovoj sreći, pogledajte u showu'Obitelj Chantel'uz prošireni planPLAY Premiuma

RTL.hr
29.11.2022 11:15

U potrazi ste za serijom, filmom ili showom uz koje ćete skratiti zimske dane? Vi se pobrinite za toplu dekicu i kokice, a mi vam u nastavku donosimo reality show koji je u potpunosti osvojio gledatelje! 'Obitelj Chantel' eksplozivna je obitelj u čijoj kući nikada ne nedostaje drame, a ako još uvijek niste pogledali ovaj hit reality show - vrijeme je da krenete!

Tko su zapravo Pedro i Chantel?

Pedro i Chantel proslavili su se u četvrtoj sezoni TLC-jeva hit-showa '90 dana zaruka'. Saznali smo kako je krenula veza na daljinu djevojke iz Atlante i momka iz Dominikanske Republike, a show je dokumentirao i njihove zaruke te brak koji je njezina obitelj pokušala zaustaviti. Chantelina obitelj od početka je bila nepovjerljiva prema Pedru, no kada su saznali da Pedro nije došao u SAD preko studentske vize, nego kako bi se oženio njihovom kćeri, oprez je postao još veći. Usprkos svemu, sudbonosno 'da' je izrečeno, a nakon vjenčanja mladenci su otputovali u Dominikansku Republiku kako bi pokušali ujediniti obitelj. No ni u Pedrovoj domovini ovaj par nije dobro prihvaćen, a Chantel započinje svađu s Pedrovom majkom. Na povratku u Atlantu s parom je došla i Pedrova sestra, što je dodatno intenziviralo odnose u Chantelinoj obitelji.

Intenzivan bračni život Pedra i Chantel prikazan je u emisiji '90 dana zaruka: U dobru i zlu' (90 Days Fiancé: Happily Ever After?). Nakon jednog incidenta Pedro se odlučio vratiti u Dominikansku Republiku bez supruge i, nakon previše pića, snimio je prljavi ples s prijateljicom svoje sestre. No drama se nije zaustavila na tome. Kad je Chantel vidjela snimku, odmah je otputovala k mužu kako bi stala na kraj aferi.

Pedrova se obitelj nastavila svađati sa Chantelinom, a njezina obitelj i dalje je vrlo ustrajna da se riješe Pedra. Par je nedavno dobio vlastiti spin-off 'Obitelj Chantel' u kojem imate priliku vidjeti intenzivnu obiteljsku dramu koja se neprestano odvija na relaciji Dominikanska Republika - Atlanta. Njihov bračni život lako se može opisati kao bure baruta koje samo što ne eksplodira.

Ima li ovaj par uopće šanse da preživi složene obiteljske odnose, ili će upravo oni presuditi njihovoj sreći, pogledajte u showu 'Obitelj Chantel' uz prošireni plan PLAY Premiuma .