Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA PLAY PREMIUM

Tri godine od zločina koji je šokirao Hrvatsku! Pogledajte dokumentarac o Filipu Zavadlavu

Filipa Zavadlava terete za trostruko teško ubojstvo u Varošu početkom 2020. godine. Trojicu je izrešetao hicima iz automatske puške koju je nabavio par mjeseci prije pokolja

Image
RTL.hr/ 11.1.2023. u 18:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije tri godine dogodio se zločin koji je šokirao Hrvatsku! Splićanin Filip Zavadlav počinio je trostruko ubojstvo, prema posljednjim informacijama, bivši pomorac koji je osuđen nepravomoćno na jedinstvenu kaznu zatvora od 40 godina, dobio je četvrtog odvjetnika u suđenju, treći koji mu je dodijeljen od strane Županijskog suda.

Još uvijek niste pogledali dokumentarac o zločinu koji je šokirao Hrvatsku? Ekskluzivno na PLAY Premium pogledajte dokumentarni specijal 'Zavadlav' o Filipu Zavadlavu, 27-godišnjem pomorcu koji je na brutalan način ubio trojicu mladića u Splitu i koji je novinaru Dariju Todoroviću poslao pismo.

U pismu Filip Zavadlav priča o svom životu i što ga je ponukalo na strašan čin, a o slučaju prvi put govore Filipov otac Ante Zavadlav, otac ubijenog Marina Ožića Paića, majka ubijenog Jurice Torlaka, Filipov odvjetnik Branko Šerić te ostali najvažniji svjedoci trostrukog ubojstva iz siječnja 2020. godine koje je potreslo hrvatsku javnost. Autor specijala je RTL-ov Dario Todorović.

Podsjetimo, Filipa Zavadlava terete za trostruko teško ubojstvo u Varošu početkom 2020. godine. Trojicu je izrešetao hicima iz automatske puške koju je nabavio par mjeseci prije pokolja. Osuđen je nepravomoćno na jedinstvenu kaznu zatvora od 40 godina, ali tužilaštvo nije uspjelo dokazati da se radilo o ubojstvima iz bezobzirne osvete prema osobama iz narko miljea koje su maltretirale Filipa i njegovog brata Stanislava zbog duga za drogu. Visoki kazneni sud ukinuo je presudu s nalogom da se utvrdi motiv za masakr koji je na koncu prvog suđenja ostao nerazjašnjen, piše Danas.hr.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
BINGE-WATCHING

Top pet uredničkih preporuka s PLAYA: Od uzbudljivog psihološkog trilera do hit turske serije

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba