VOYO

Tv premijera 'Pročišćenje 4' i ostali fenomenalni filmovi: Ovaj vikend samo na RTL-u!

Ovog vikenda ne propustite pogledati filmove pune akcije, zabave i smijeha na RTL-u

RTL.hr
18.03.2023 12:00

Raskošni megaspektakl 'Masked Singer' gledatelji će moći pratiti na RTL-u od 20:15 sati, a u spektaklu uživo predstavit će se šest novih maski. Nakon toga na RTL-u kreće filmska večer!


U subotu od 22:20 sati pogledajte film 'Osveta na visokim petama'

Carly Whitten (Cameron Diaz) je odvjetnica koja je upravo započela vezu s Markom (Nikolaj Coster-Waldau). Razočara se kada joj Mark kaže da mora otići iz grada, no ona ipak odluči otići do njegove kuće i zavesti ga. Užasne se kada tamo upozna njegovu suprugu Kate (Leslie Mann), za koju je mislila da je samo spremačica. Unatoč početnom neprijateljstvu, dvije žene se sprijatelje. Kate uskoro dozna da Mark viđa i treću ženu Amber (Kate Upton). Odluče je posjetiti i razotkriti čitavu situaciju te dogovoriti na koji način će Mark platiti svoju nevjeru.


Nakon toga, od 00:10 slijedi TV premijera filma 'Pročišćenje 4'

Distrofijski horor o radikalnoj, suludoj mjeri za kojom poseže američka vlast kako bi riješila krizu i nezadovoljstvo u zemlji. Glavne uloge ponijeli su Y'lan Noel, Lex Scott Davis, Joivan Wade i Steve Harris, a tu je i slavna Marisa Tomei kao doktorica May Updale, u četvrtom dijelu koji je inspiraciju pronašao u Trumpovoj administraciji pa je samim time bio kritika Trumpove vlasti i politike.

Nedjelja će biti jednako zabavna, a opuštanje je najbolje uz dobre filmove.


Od 20:15 sati pogledajte znanstveno- fantastični igrani film Jurski svijet 2

Jurski svijet zatvoren je 2015. I dok devastacija podsjeća na prošle događaje, ekipa plaćenika stiže na napušteni Isla Nublar kako bi prikupila DNK iz ostataka Indominus rexa. Nakon prikupljanja uzorka, Mosasaurus proždire njihovu podmornicu, dok im Tiranosaurus napadne helikopter. No ipak, on uspiju pobjeći s uzorkom, a Mosasaurus otpliva u ocean. Tri godine kasnije, Senat se dvoumi treba li dinosaure Isla Nublara spasiti od nadolazeće vulkanske erupcije ili ih je bolje prepustiti sudbini...


Nakon toga ne propustite pogledati film 'Umri muški 3' , odlično režiran film, prepun napetih scena, dobrog scenarija i odlične glume

Johnu McClaneu (Bruce Willis) ne cvatu ruže. Suspendiran iz njujorške policije i pred rastavom braka, John proklinje svoju nesreću i utapa tugu u alkoholu. No Johnovim problemima tu nije kraj. Povrh svega, Simon (Jeromy Irons), brat Hansa Grubera kojeg je prije par godina John bacio s nebodera, aktivira bombu u jednoj robnoj kući te zatraži od policije da pozove Johna McClanea. Simon prijeti da će raznijeti školu ako John ne postupi točno prema njegovim uputama. Simon traži od Johna da obavi nekolicinu zadataka, pa John bjesomučno jurca po New Yorku pokušavajući shvatiti koje su Simonove prave namjere.


U 00:30 sati, pogledajte film 'Velika gužva u Bronxu' u kojem će vas nasmijati i provesti kroz puno akcija legendarni Jackie Chen

Kako bi nazočio ujakovu vjenčanju, Keung (Jackie Chan) prvi put u životu stiže u New York. Njegov ujak u Bronxu ima malu trgovinu pa se Keung ponudi voditi je dok je ujak na medenome mjesecu. Naravno, u nezgodnoj četvrti kakva je Bronx nije lako voditi trgovinu, no Keung lakoćom prebije nasilnike koji su mu pokušavali stvarati probleme. Međutim, jedan od njih, upleten u zavrzlame s kojima se ne uspijeva nositi, u cijelu će priču uvući u Keunga.


Filmove pogledajte na RTL-u!