Play ponuda
Play ponuda
ZA VAS IZDVAJAMO

UREDNIČKA PREPORUKA Od drame do komedije: Pogledajte top 5 filmova i serija idealnih za kišne dane

Na PLAYU pogledajte top 5 filmova prema uredničkoj preporuci

Image
RTL.hr/ 16.5.2023. u 15:00
Play ponuda

Sluga naroda

Politička satira 'Sluga naroda' prati priču nastavnika povijesti (Volodimir Zelenski) čiji video u kojem drži oštar govor protiv Vlade postaje viralan, a on se ubrzo nađe u predsjedničkoj utrci i pobjeđuje. Na iznenađenje svih, Ukrajina je napokon dobila predsjednika koji zna što znači živjeti kao običan građanin. Na satiričan i zabavan način Zelenski ismijava postojeće političke strukture te daje vjetar u leđa narodu koji žudi za promjenom. Seriju pogledajte na PLAYU.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/bff19552-f3dd-11ed-b5b5-42dbd435fc12/original

Izvor: RTL

Paklena noć

Izvrsni Robert Pattinson i Jennifer Jason Leigh u nagrađivanom filmu braće Safdie, koji je magazin Variety opisao kao „elektrizirajući triler koji 'kida' živce!“ Nakon loše izvedene pljačke banke, koja je njegovog mlađeg brata odvela u zatvor, Constantine 'Connie' Nikas (Robert Pattinson) započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u nevjerojatno očajničkom i opasnom pokušaju da svog brata Nicka (Benny Safdie) izvuče iz zatvora. Tijekom jedne nabrijane noći, Connie će sletjeti u ludi svijet nasilja i zločina te će u utrci s vremenom pokušati spasiti i sebe i svog brata, znajući da im životi vise o koncu. Film pogledajte na PLAYU.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/bf3bc906-8f26-11ec-a7af-0242ac120003/original

Izvor: RTL

Radio Mileva

Komedija 'Radio Mileva', nastala u režiji Elmira Jukića ('Lud, zbunjen, normalan'), a prema ideji Nebojše Garića ('Kamiondžije d.o.o.') prati svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, triju generacija obitelji Majstorović, koje žive pod istim krovom. Mileva (Olga Odanović) glava je kuće Majstorović. Ona uvijek zna najbolje i nema toga što neće riješiti i u što se neće upetljati. Sada umirovljenica, radni vijek provela je kao tajnica predsjednika općine. Milevina kći Natalija (Marija Vicković) njezin je antipod. Pošto je s Natalijom očigledno negdje pogriješila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “uzme pod svoje” kako bi od nje napravila svoju nasljednicu, čemu se Natalija svim silama protivi. Film pogledajte na PLAYU.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/e58a02c6-c1cb-11ec-835a-0242ac120023/original

Izvor: RTL

Gospođica Potter

Inspirativan film o umjetnosti, ljubavi, prijateljstvu, opiranju konzervativizmu s jedne i štetnom napretku s druge strane. Hvaljen od strane kritičara, mnogi smatraju da Renee Zellweger ostvarila jednu od najboljih uloga, a bila je nominirana i za Zlatni globus. Film pogledajte na PLAYU.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c0c8d542-f3df-11ed-9e23-dead45d814cc/original

Izvor: RTL

Zašto žene ubijaju?

Ako ste obožavali hit-seriju „Kućanice“, onda ne smijete propustiti CBS-ovu crnu komediju 'Zašto žene ubijaju'. Radnja druge sezone smještena je u Los Angeles 1949. godine, a istražuje što zapravo znači biti lijep i bogat, otkriva skrivenu istinu iza maski kojima se prezentiramo vanjskom svijetu, bavi se posljedicama odbacivanja i ignoriranja od strane društva te naposljetku koliko je daleko žena spremna ići kako bi pripadala i bila popularna. Seriju pogledajte na PLAYU.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1496242c-f3e0-11ed-a1ee-6a15b45d606f/original

Izvor: RTL

Serije i filmove pogledajte na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA PLAY PREMIUM

FOTO Upoznajte ih! Ovo su genijalci koji će pokušati osvojiti srca ljepotica: Imaju li šanse?

Play ponuda

Više s weba