VOYO

Veliko finale 2. sezone krimiserije 'Klan' – tko će preživjeti obračun mafijaških grupa?

Veliko finale druge sezone popularne regionalne krimiserije 'Klan' gledajte večeras u 21 sat ekskluzivno na PLAY Premiumu.

PLAY
25.07.2022 14:36

Pred obožavateljima hit-serije 'Klan' žestoka je večer jer nas u finalnoj epizodi očekuju odgovori na brojna pitanja. Mnogo je stvari na kocki, a previše igrača u igri. Tko će preživjeti obračun mafijaških grupa? Hoće li glavni junaci serije postati nove vođe kartela? Kakav će biti njihov odnos s institucijama i hoće li njihovi poslovi postati legalni, a oni "ugledni biznismeni" ili će završiti kao i svi njihovi prethodnici?

klan

Druga sezona serije koja je zaintrigirala regiju nastavlja pratiti uspon mafijaškog klana koji predvode Šok (Aleksandar Dimitrijević ) i Paša (Nedim Nezirović), glavni junaci prve sezone. Napredujući u kriminalnoj hijerarhiji, oni uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša, što im predstavlja novi izvor zarade. Motivirani novcem i prestižem, postepeno usavršavaju novi poslovni model u čemu im, silom ili milom, pomažu njihovi sudionici iz policije, zdravstva, politike.... Je li to ipak preveliki zalogaj za sitne kriminalce?

klan

Ne propustite finale druge sezone serije 'Klan' večeras u 21 h na PLAY Premiumu .