VOYO

Vikend filmovi na PLAYU – imamo odlične preporuke za kraj tjedna

Uživajte uz naslove po vlastitom ukusu i opustite se uz velika holivudska imenafilmskog platna.

PLAY
09.09.2022 11:28

Kako izgubiti nevinost

Kako izgubiti nevinost

Američka romantična komedija, Kako izgubiti nevinost ' (The To-Do List', 2013.), donosi simpatičnu priču o odrastanju s čarima tinejđerstva.
Osjećajući pritisak društva da postane seksualno iskusnija i privlačnija prije odlaska na fakultet, štreberica Brandy Klark ( Aubrey Plaza ) sastavlja popis stvari koje želi napraviti prije nego što najesen stigne u kampus. No ubrzo će shvatiti da to i nije tako lako, a u pomoć će joj priskočiti starija sestra i njezine dvije prijateljice. Kako bi ostvarila svoje planove, Brandy će morati upregnuti svu svoju maštu, ali i proširiti vidike.

Čuvaj me s leđa

Čuvaj me s leđa

Michael Bryce ( Ryan Reynolds ) dobro zarađuje kao privatni tjelohranitelj elitnog društva. No sve se promijeni kada njegov klijent Takashi Kurosawa bude ubijen. Bryceova karijera krene prema dolje i on postaje tjelohranitelj dekadentnih direktora korporacija, koji u Londonu uživaju u drogama. U međuvremenu, Vladislavu Dukhovichu ( Gary Oldman ), bjeloruskom diktatoru, sudi se na Međunarodnom kaznenom sudu za zločine protiv čovječnosti. Tužiteljstvo nema čvrste dokaze protiv Dukhovicha pa je njihova posljednja nada zloglasni ubojica Darius Kincaid ( Samuel L. Jackson ), koji pristaje svjedočiti protiv Dukhovicha u zamjenu za puštanje njegove supruge Sonije ( Salma Hayek ) iz zatvora. Na čelu s agentom Interpola, Rousselom ( Élodie Yung ), konvoj prati Kincaida na suđenje, no Dukhovichevi ljudi presijeku konvoj i ubijaju gotovo čitav naoružani tim.
Akcijska komedija Čuvaj me s leđa ', u režiji Patricka Hughesa (Plaćenici 3'), udružila je velike zvijezde filmskog platna, Ryana Reynoldsa i Samuela L. Jacksona. Osim njih dvojice, ne smijemo zaboraviti Selmu Hayek, Garyja Oldmana i Richarda E. Granta, koji možda nisu u prvom planu, ali svakako su šlag na ovoj vrlo ukusnoj filmskoj poslastici.

Akcijsku komediju Čuvaj me s leđa ' besplatno pogledajte od subote 10. rujna do ponedjeljka, 12. rujna na PLAY PREMIUMU .

Braća po krvi

Braća po krvi (We Own the Night)

Američka kriminalistička drama Braća po krvi ' (We Own the Night', 2007.), donosi priču o dvojici braće koji se nađu na suprotnim stranama zakona.
New York, 1988. godine. Robert ( Joaquin Phoenix ) i Joseph ( Mark Wahlberg ) sinovi su slavnog šefa policije, Berta Grusinskyja ( Robert Duvall ). Okolina očekuje da će njih dvojica nastaviti obiteljski posao. I dok je Joseph zaista postaje perspektivni policijski časnik, Robert ima drugačije planove. Karijera policajca uopće ga ne zanima. On vodi ruski noćni klub, čiji je vlasnik Marat Buzhayev ( Moni Moshonov ) i pokušava voditi legalan i pošten posao. Ipak, to je vrijeme kada u New Yorku kriminal i nasilje izmiču kontroli. Droge ima posvuda, a policija je nadjačana i skoro nemoćna. U čitavoj toj priči Robert pokušava otvoriti novi klub, ali uskoro će se naći u poziciji kada će morati izabrati kojoj će se strani pridružiti. Tu je i njegova prelijepa djevojka Amanda ( Eva Mendes ) koja ga savjetuje i pruža mu podršku. Kada policija krene u rat protiv
kriminala i droge, Robert će biti prisiljen izabrati između svojih ruskih šefova ili svoje obitelji.

Asterix: Tajna čarobnog napitka

Asterix Tajna carobnog napitka.jpg

Sjajna animirana komedija Asterix: Tajna čarobnog napitka', u režiji Alexandre Astier i Louis Clichy , nastala je prema kultnim stripovima Renéa Goscinnyja i Alberta Uderza .
Skupljajući sastojke za svoje napitke druid Čudomix padne sa stabla i ozlijedi nogu. Našavši se u novoj situaciji, počne brinuti što će biti sa selom jednom kada njega ne bude i tko će naslijediti recept čarobnog napitka. Zato si odluči pronaći zamjenika. Na sastanak s kolegama druidima prate ga Asterix i Obelix, dok se u kotao za kuhanje napitka sakrije djevojčica Pectine. Na sastanku druida, Sulfurix, koji inače ne podnosi Čudomixa, napravi pravi kaos. Nakon što Sulfurix bude otjeran, Čudomix odlazi na putovanje Galijom kako bi se susreo s mladim druidima i pronašao nasljednika. Njemu se pridružuju Gali, među kojima i šef sela Samostalix, Asterix i Obelix te još neki dok Kozoderix ostaje sa seoskim ženama i zalihom čarobnog napitka koja im
omogućuje da odbiju napade rimskih legionara.

Animirana komedija Asterix: Tajna čarobnog napitka' dostupna je besplatno od
subote, 10. rujna do utorka, 13.rujna na PLAY PREMIUMU .

Atlas oblaka

atlas oblaka

Veličanstveni futuristički triler Atlas oblaka ' (Cloud Atlas', 2012.), od autora filmskih hitova Matrix' i Trči, Lola, trči', donosi šest priča o ljudskoj povezanosti i odlukama koje oblikuju budućnost čovječansta.
Na ovom svijetu sve je povezano: dnevnik putovanja Pacifikom iz 1849. godine, pisma skladatelja prijatelju, triler o ubojstvu u nuklearnom postrojenju, farsa o izdavaču u domu za nemoćne, divlji klon u futurističkoj Koreji i priča o plemenu u dalekoj budućnosti koje nastanjuje postapokaliptične Havaje.

U ovom senzacionalnom filmu, koji spaja različite svjetove, glavne uloge ponijela su velika holivudska imena - oskarovci Tom Hanks , Halle Berry i Susan Sarandon te Hugh Grant .


Pronađite filmski naslov po svom ukusu i uživajte uz PLAY .