Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NA PLAY PREMIUM

Vratite se u 19. stoljeće! Novi reality show 'Udvaranje' prava je poslastica za mnoge romantičare

'Udvaranje' je reality show nastao prema romanima Jane Austen. Ovo je način udvaranja iz 19 stoljeća - nema mobitela, maniri su jasni, a pravila se poštuju

RTL.hr/ 3.3.2023. u 11:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Može li dobro starinsko udvaranje dovesti do nove vječne ljubavi, saznat ćemo u novom reality formatu 'Udvaranje' (The Courtship, 2022.), pravoj poslastici za sve obožavatelje romana Jane Austen i raskošnih kostimiranih drama. koju ekskluzivno možete pogledati na PLAY Premium. Glavna junakinja u potrazi za svojim vojvodom sudjeluje u ultimativnom društvenom eksperimentu u romantici i vraća nas u najromantičnije razdoblje Engleske, u 19. stoljeće. Natjecateljica odlazi u stari engleski dvorac, gdje ju čeka 16 potencijalnih udvarača te proživljava pravu ljubavnu bajku.

Na raspolaganju ima čitav dvor, od roditelja do dvorskih dama, a uživat će u romantičnim vožnjama kočijom, dvorskim plesovima, čitanju ljubavnih pisama, streličarstvu i vožnji čamcem po jezeru. Uz prekrasnu kostimografiju i nevjerojatno putovanje kroz vrijeme, djevojka traži svoga junaka, odnosno princa na bijelom konju. Ovo je najromantičnija verzija reality showa, a sve vrvi od ljubavnih strelica. A je li glavnu junakinju ona i pogodila, ne propustite pogledati na PLAY Premium.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
vikend opuštanje

Ovaj vikend samo na RTL-u: Fenomenalni akcijski filmovi 'John Wick 3', 'Nezaustavljivi' i 'Iznenadna smrt'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba