VOYO

'Moto Fighters': Nova akcijska avantura za najmlađe

Najjači su zajedno!

PLAY
02.02.2022 13:20

Upoznajmo dva brata koja jako vole natjecanja Moto Fightersa . Oni su Deni i Leon. Različite su osobnosti i jako su zaigrani. Mlađi brat Deni je vrlo aktivan i natjecateljski raspoložen i često izaziva svog starijeg brata Leona. Iako se ova dva brata vole međusobno natjecati i boriti kada sretnu moćne neprijatelje oni će pomoći jedan drugome i zajedno raditi kako bi pobijedili.

Dr. Strange, programer Moto Fightersa voli njihove natjecateljske osobnosti. Za učenike uzima dva brata i preporučuje im sudjelovanje u natjecanju, nadajući se da će nastaviti rasti kroz natjecanje.

San braće je osvojiti naslov državnog prvaka u natjecanju Moto Fightersa. Međutim, braća privlače pažnju profesora Winda, suparnika dr. Strangea. Kako bi dokazao da su njegovi Moto Fightersi moćniji od Dr. Strangeovih, on dodaje čip za oružje u zvrk kako bi povećao njegovu snagu. Svoje učenike motivira kako bi izazvali braću Leona i Denija na dvoboj.

Suočeni s nadolazećim moćnim neprijateljima, braća surađuju, a u ovim izazovnim situacijama i napetim natjecanjima oni uče više o značenju bratstva.

Propuštene epizode s RTL Kockice pogledajte besplatno na PLAYU , a kompletna sezona dostupna je uz PLAY Premium osnovni plan.