Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA NAJMLAĐE

Novi crtići s omiljenim animiranim junacima stigli su na PLAY Premium!

Najbolja zabava za najmlađe je na PLAY Premiumu

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 4.1.2022. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Patak Dodo: Fantastični otok

Patak Dodo i Brzi Gonzales pronalaze mističnu kartu koja otkriva put do izvora želja na kojem, za samo jedan bačeni novčić, svi mogu ispuniti baš svaku želju. Snalažljivi Dodo vrlo brzo prisvoji izvor, a dobro poznati Looney Tunes likovi, poput Zekoslava Mrkve, Praščića Porkyja, Tweetyja i mačka Sylvestera, Kojota i Ptice Trkačice, počinju dolaziti ondje kako bi ispunili svoje najveće želje. U isto vrijeme, Kauboj Jura i tasmanijska neman Taz bacaju se u potragu za lopovima koji su im otuđili mističnu kartu.

Patak Dodo: Lovac na duhove

Patak Dodo radi kao ulični prodavač i pokušava prodati svoj proizvod povučenom milijunašu JP-ju Cubishu, koji je ponudio bogatstvo svima koji ga mogu nasmijati prije njegove smrti. Cubisha prati batler, kojeg Dodo otjera kako bi on mogao nasmijavati Cubisha i tako postati imućni nasljednik. Dodo će pristati na bilo što, čak i da mu Cubish stalno baca pite u lice, pritom se glasno smijući. Nakon Cubisheve smrti, navodno od smijeha, Dodo nasljeđuje bogatstvo zaključano u sefu, no taj novac mora koristiti za pružanje javnih usluga te poštovati Cubishevu želju da uvijek bude pošten pri poslovima koje sklapa. Ali Dodo ismijava Cubisha i čitavu ideju pa se ovaj vraća kao duh s namjerom da vrati svoje bogatstvo, osim ako Dodo ne pristane na njegove uvjete. Sada isprovocirani Dodo obećava da će iskoristiti novac kako bi eliminirao duhove, poput Cubisha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Scooby-Doo i kibernetički lov

Škvadra posjećuje svoga školskog prijatelja Erica, koji sada na sveučilištu radi na računalnom projektu. Dosjetljivi Eric osmislio je i računalnu igru u kojoj su glavni likovi upravo Scooby, Shaggy, Velma, Daphne i Fred, a u njoj rješavaju tajne cyber svijeta. U laboratoriju ih upoznaje sa svojim profesorom i partnerom te im pokaže laser koji može prave stvari prebacivati u virtualni svijet. Međutim, laser je slučajno u pravi svijet poslao Fantomski Virus, monstruma iz Ericove igre, no ne zna se tko je pravi krivac. Društvo zato počinje istraživati po fakultetu kako bi otkrili o čemu se radi, no prave nevolje očekuju ih tek kad se nađu u igrici! Kako bi se izvukli, moraju prijeći svih deset razina.  

Upravo se čita

Image
AJOJ

Ostaju ili odlaze iz eksperimenta? Saša i Bojan na prekretnici, a ona s njim ne želi baš nikakav odnos

Scooby-Doo i napadači iz svemira

Boraveći u Novom Meksiku, zbog pješčane oluje Scooby, Shaggy i njihova družina iznenada moraju skrenuti s glavne ceste, a ubrzo ustanove da im je pokvaren hladnjak u kombiju i da su zaglavili u pustinji. U daljini uočavaju gradska svjetla pa pada dogovor – Fred, Velma i Daphne pješke će otići onamo po pomoć, dok Scooby i Shaggy ostaju čuvati kombi. No u pustinji strašljivi i uvijek gladni dvojac nailazi na dva jeziva svemirca pa hitro bježe u grad kako bi sve javili ostalima, ali ondje će doznati nove jezive informacije. Vlasnici lokalnog bara kažu im kako takvi susreti u njihovu gradiću nisu rijetki, a jedan od gostiju, Lester, tvrdi kako su njega i odveli na svemirski brod gdje su mu postavljali svakakva pitanja. Lester nudi škvadri smještaj u svojoj kući i prijatelji pristaju ondje prenoćiti. No pravi misteriji, zagonetke i strašni događaji tek su pred njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Scooby-Doo: Legenda o vampiru

Scooby-Doo s prijateljima putuje u Australiju na glazbeni festival. Dobro raspoloženje splasne im kad saznaju da je lokalna legenda Yowie Yahoo oteo glazbenike i pretvorio ih u vampire. Maskirani poput pravih heavy-metalaca, Scooby-Doo i ekipa pokušavaju odgonetnuti što se zapravo krije iza misterioznog nestanka.

Scooby-Doo i čudovište iz Meksika

Mistery Inc. odlazi u idilični Meksiko u posjet Fredovom online prijatelju, no odmor iz snova pretvorit će se u pravu katastrofu! Ondje ih zatekne novi misterij – opake zvijeri koje teroriziraju stanovništvo. Scooby, Shaggy, Daphne, Fred i Velma odmah se bacaju na zadatak, a prvi i jedini na listi osumnjičenih je čudnovati biznismen koji pod svaku cijenu nastoji kupiti atraktivno zemljište. Kako bi prikupili važeće dokaze i riješili slučaj, ekipa će se morati uputiti čak do drevnog hrama naroda Azsteka, a istovremeno će ih snaći i nove nevolje – nestanak Allejovog i Daphneinog brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Scooby-Doo: Pirati dolaze

Pred omiljenom škvadrom konačno je slobodno vrijeme koje su odlučili iskoristiti daleko od misterija i zločina – zajedno kreću na zasluženo putovanje. Bliži se Freddyjev rođendan pa njegovi roditelji čitavu ekipu časte luksuznim krstarenjem na prekooceanskom brodu zvanom Posejdonov raj. No dugoočekivani put ubrzo će se pokazati kao ne baš pametan potez čim brod stigne do ozloglašenog Bermudskog trokuta. Tada na pučini uočavaju i spašavaju brodolomca, astrokartografa Ruperta Garciju, koji tvrdi da su mu pirati-duhovi napali brod, a zatim i sumnjivog Biffa Tekića, ekscentričnog milijardera, koji se s neba jet packom ukrcava na brod kako bi od kapetana zatražio gorivo. Na večeri pod maskama uslijedit će misteriozni show koji vodi mađioničar i hipnotizer Mister Mysterio, no ubrzo ga prekine iznenadni napad pirata-duhova koji krenu otimati putnike, a među njima i Fredove roditelje. Scooby, Shaggy, Daphne, Vilma i Fred tako će se i na godišnjem odmoru morati uhvatiti u koštac s novim misterijem!

Omiljene animirane filmove gledajte na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Za najmlađe

Za uskrsne praznike zabavite se uz omiljene animirane junake – potpuno besplatno na PLAYU

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba