Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZA NAJMLAĐE

'Psići u ophodnji', obožavana animirana serija koja je osvojila svijet

I psići mogu biti superheroji

Image
RTL play/ 23.11.2021. u 15:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U animiranoj seriji 'Psići u ophodnji' dječak Ryder povest će vaše najmlađe u ludu avanturu pupomobilima i naučit ih razne životne lekcije.

Kad god Ryder primi poziv u pomoć, maleni psići mu pomažu svojim posebnim vještinama u spašavanju. Oni žive u kućicama koje se pretvaraju u vozila, tzv. pupomobile u kojima odlaze na svoje misije spašavanja. Chase je njemački ovčar i on je policijski pas, Marshall je dalmatiner, vatrogasac i pas bolničar, Skye sa svojim ružičastim helikopterom spašava iz zraka, dok je Rocky mješanac s vještinama majstora. Rubble je buldog građevinar, a Zuma je specijalac za spašavanje u vodi. Kapten Tubort je taj koji najčešće zove psiće u pomoć, a oni često pomažu i gradonačelnici Goodway, dok je gradonačelnik susjednog grada nevaljalac koji im sa svojim macama maskiranima u psiće zadaje puno izazova.

Image
Foto:
Image

Jedan se roditelj zapitao zašto je njegovo dijete toliko zaluđeno ovim crtićem pa je odlučio istražiti. Zaključak je bio da popularnost ima veze s time što su likovi psi – s kojima su djeca već upoznata, a neki ih imaju i kao kućne ljubimce. Osim što se radi o psima, serijal se bavi spašavanjem i timskim radom, koji se približava djeci sa zabavnim rimama i pjesmama. Neki roditelji misle kako su njihovi najmlađi zaluđeni 'Psićima u ophodnji' jer ih smatraju superherojima koji pomažu i spašavaju ljude u nevolji. U svakom slučaju, svi su oduševljeni ovim genijalnim crtanim.

'Psići u ophodnji' jedna je od najpopularnijih animiranih serija autora Keitha Champmana, koji je poznat i po crtićima: 'Ozi', 'Bob Graditelj' i 'Mighty Express'. Animirani serijal osvojio je razne nagrade, a sa svoje čak 194 epizode i dalje oduševljava gledatelje jednako kao i s prvom epizodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Psiće u ophodnji' gledajte odmah samo na PLAY Premiumu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZA NAJMLAĐE

Novi crtići s omiljenim animiranim junacima stigli su na PLAY Premium!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba