VOYO

Za ovim turskim glumcima uzdišu brojne žene: Rijetko tko će odoljeti ovim markantnim zavodnicima

Predstavljamo vam pet najzgodnijih turskih glumaca koji su zaokupili pozornost obožavateljica diljem svijeta

RTL.hr
12.05.2023 15:00

Turska zabavna industrija svjedoči porastu popularnosti i međunarodnog priznanja posljednjih godina, a velik dio tog uspjeha može se pripisati talentiranim glumcima koji su osvojili srca publike diljem svijeta. Sa svojim šarmom, talentom i upečatljivo dobrim izgledom, ovi glumci postali su srcolomci, ne samo u Turskoj, već i diljem svijeta. Predstavljamo vam pet najzgodnijih turskih glumaca koji su zaokupili pozornost obožavateljica diljem svijeta.


Burak Özçivit

Sa svojim očaravajućim plavim očima, izraženom linijom čeljusti i grubom muževnošću, Burak Özçivit je na samom vrhu popisa najzgodnijih turskih glumaca. Poznat po svojim ulogama u popularnim TV serijama poput Osmana" i Dnevnik ljubavi" , Burakova karizmatična prisutnost na ekranu ostavlja publiku bez teksta. Osim njegovog izgleda, njegov talent i svestranost kao glumca učvrstili su njegovu poziciju kao jednog od vodećih ljudi u industriji.

BURAK7.PNG

Alp Navruz

Zadivljujućim izgledom priskrbio je veliku popularnost u Turskoj i inozemstvu. Sa svojim zavodljivim pogledom, besprijekornim stilom i tjelesnom građom kojoj bi svaki muškarac zavidio, Navruz je pravi srcolomac. Poznat je po nastupu u mnogim hit serijama, jedna koju bi izdvojili je "Budi moje sunce" . Svakim novim pojavljivanjem na sceni nastavlja osvajati srca svojim neosporivim talentom i šarmom.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Tolga Mendi

Ovaj zgodni glumac posjeduje magnetsku privlačnost koja ga je učinila omiljenim među gledateljima turskih drama. U seriji Moja lijeva strana" odigrao je fantastičnu ulogu imućnog šarmera Selima. njegove upečatljive osobine, uključujući njegove prodorne oči i muževnu građu, osigurale su mu vjernu bazu obožavateljica i brojna priznanja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Murat Yildirim

Murat Yildirim nije samo nevjerojatno talentiran glumac, već i sam po sebi srcelomac. Svojim izražajnim očima i grubo zgodnim crtama lica, Murat je ostavio neizbrisiv trag u turskoj industriji zabave. Njegov portret zadivljujućeg lika u seriji Igra šutnje" priskrbila mu je pohvale kritičara i sljedbenike vjernih obožavatelja.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Can Yaman

Can Yamanova karizmatična prisutnost i dječački šarm katapultirali su ga u međunarodnu slavu. Često opisivan kao "turski Tom Cruise", Canov dobar izgled i neporeciv talent učinili su ga jednim od najtraženijih glumaca njegove generacije. Jedne od svojih uspješnih uloga Can je odigrao u hit serijama poput Gospodin pogrešni" i Sanjalica" . Can nastavlja osvajati srca svojim zaraznim osmijehom, uglađenim ponašanjem i nepobitnom privlačnošću na ekranu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ovih pet glumaca predstavljaju oličenje turske muške ljepote i postali su poznata imena diljem svijeta. Svojim upečatljivim osobinama, neosporivim talentom i sposobnošću osvajanja publike pridonijeli su sve većoj popularnosti turskih drama i kinematografije.

Iako nas je njihov zgodan izgled možda u početku privukao, njihove su iznimne glumačke vještine ono što ih je učinilo pravim zvijezdama. Dakle, bez obzira jeste li ljubitelj njihovog izgleda, talenta ili oboje, ne može se poreći da su ovi glumci zaslužili svoje mjesto na našoj listi najzgodnijih. Naše glumce s liste možete gledati u hit serijama na PLA YU .