VOYO

'A sad... djevojke!' – Kristina će biti veoma iznenađena kad vidi neobjavljenu snimku Tonija kako govori o...

Nove epizode spin-offa popularnog showa 'Gospodin Savršeni' očekuju vas svakog četvrtka u večernjem terminu, ekskluzivno na PLAY Premiumu.

PLAY
14.04.2022 10:00

U trećoj epizodi showa A sad...djevojke!' voditeljica Antonija Blaće pokušat će raspetljati niz nesporazuma iz proteklog tjedna te djevojkama pokazati neke neobjavljene snimke. Antonija je inzistirala da Olivera objasni niz negativnih komentara koje je izrekla o Kseniji. Je li to bila samo ljubomora ili je posrijedi nešto više?

Antoniju je zanimalo i zašto sve djevojke stalno pod znak upitnika stavljaju Amrin odnos s Tonijem jer je iz snimki očito da između njih ima bliskosti. No djevojke otkrivaju da Toni zapravo uopće ne poznaje pravu Amru. Može li se Amra obraniti od takvih komentara?

Vilu su napustile Stanka, Olivera, a kasnije i Kristina, koja je sad imala priliku vidjeti neobjavljene snimke Tonija dok govori zašto nije osjetio kemiju prema njoj.

Ne propustite novu epizodu showa 'A sad...djevojke!' večeras u 22.15 na PLAY Premiumu , kada će natjecateljice Gospodina Savršenog' iskreno i bez cenzure govoriti o osjećajima, svađama i ljubomori u showu.