Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VEČERAS U 23.15

'A sad djevojke!' - specijal PLAY Premiuma o 'Gospodinu Savršenom' u kojem cure otkrivaju što se događa kad se kamere u vili ugase!

Neke su stvari ostale nedorečene, svađe neriješene i postupci neobjašnjeni. Što još djevojke imaju reći jedna drugoj, ali i Gospodinu Savršenom, doznajte već danas u ekskluzivnom specijalu 'A sad djevojke!' od 23.15 sati na RTL-u!

Image
Foto: RTL
PLAY/ 31.3.2022. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prvoj epizodi specijala 'A sad djevojke!', koji vodi Antonija Blaće, gledatelji će vidjeti neke scene koje do sada nisu vidjeli na malim ekranima, kandidatkinje 3. sezone 'Gospodina Savršenog' objasnit će određene situacije u vili, a u prvoj epizodi svoja će razmišljanja podijeliti Dorotea, Matea, Tamara, Marija, Bruna, Amra, Nikolina i Tanja.

Djevojke će se prisjetiti svog ulaska u vilu, a osim Gospodina Savršenog, najviše ih je zanimalo kako će se slagati s ostalima u kući. „Nadam se da će cure biti simpatične i drage“, pričala je Janet, a Polinu je zanimalo hoće li biti najljepša i hoće li se svidjeti Toniju.

Nikolina Hajtek jedna je od djevojaka koja je, uz Nikolinu Dianežević i Ana-Mariju Grdić, prvu večer napustila show, te je Antoniji otkrila kako se tada osjećala i je li se što promijenilo u njezinu životu. Amra, Maria i Bruna sljedeće su sjele u vrući stolac i prepričavale svoje dojmove, a i dalje su se držale toga da bi i danas postupile isto.

Tamara je bila jedna od djevojaka čiji su postupci prve večeri naišli na osudu ostalih kandidatkinja u vili jer joj se nije svidjelo što je Amra uletjela Mariji dok je razgovarala s Tonijem. To je jasno svima dala do znanja i imala je potrebu utješiti Mariju, a čak je i zaplakala. „Žene ne bi trebale prema drugima biti takve, a prvenstveno prema sebi. Trebale bi imati nekog dostojanstva“, rekla je Tamara, koja je nastavila objašnjavati svoj konflikt s Oliverom, a cure u studiju imale su podijeljena mišljenja o toj situaciji.

Dorotea je sljedeća bila tema razgovora i prepričavala je svoje dojmove o Toniju da bi Tamara otkrila kako se poznaju otprije. „Ovo nam nije bila prva situacija da imamo istog frajera“, rekla je.

Bruna je potom konfrontirala Mateu nakon neugodnog završetka spoja s Gospodinom Savršenim - tko je zapravo odlučio s kime prekinuti odnose? Matea je navodno rekla Toniju kako ne bi primila ružu od njega više te da ju je zato poslao kući, a bit će prikazane snimke okršaja s djevojkama kad se Matea vratila sa spoja bez ruže…

Specijal 'A sad djevojke!', posebno produciran na PLAY Premium, ekskluzivno se može pogledati na RTL-u od 23.15 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA SEZONA

'Brak na prvu USA': Odvažni, strastveni i spremni na vjenčanje s potpunim neznancem!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba