VOYO

Biste li se prijavili na reality show koji navodi partnere da se međusobno natječu – tko je od njih dvoje...

Hit reality show uz koji se možete opustiti, nasmijati i vidjeti tko je u toj priči bolja polovica...

RTL play
05.04.2021 00:00

Uljuljkali ste se u ozbiljnoj vezi i nakon nekoliko godina više vam se ne da sređivati? Ili imate osjećaj da se vaš partner s vremenom malo zapustio i ne izlazi iz trenirke? Možda jednostavno želite čuti javnu potvrdu da baš vi mnogo bolje izgledate od odabranika svoga srca? Niste jedini. Producenti zabavnog britanskog reality showa Moja bolja polovica" (My hotter half") pronašli su parove koje muče ovakve dvojbe, a na PLAY Premiumu možete pogledati kako su oni prošli.

Urnebesno zabavni reality show Moja bolja polovica" navodi partnere da se međusobno natječu – tko je od njih dvoje atraktivniji. Sam koncept emisije prilično je jednostavan: par dolazi u studio i u ležernom razgovoru s voditeljem predstavi se gledateljima a zatim kreće akcija - svatko se fotografira u svojem najboljem izdanju i najboljoj pozi. Važno je da na fotografijama ispadnu najbolje moguće jer će na temelju tih fotografija glas naroda odlučiti tko je od njih dvoje bolja polovica. Naime, fotografije oba partnera pokazuju se slučajnim prolaznicima na gradskim ulicama, a oni procjenjuju koliko im je tko zgodan i privlačan na prvi pogled, laska li mu/njoj frizura koju nosi te kakav im je stilski izričaj.

Par zajedno u studiju gleda reakcije prolaznika na fotografije, a komentari su uglavnom vrlo izravni i bez dlake na jeziku. Izgleda umišljeno, ove cipele su katastrofa, djeluje kao netko tko je pun sebe..." primjer je ocjena koji su jednog od sudionika stajali statusa bolje polovice". Ocjene prolaznika se zbrajaju i na kraju dobivamo finalni rezultat, donosno odgovor na pitanje tko je bolja polovica.

moja_bolja_polovica_1

Partner kojeg su prolaznici proglasili lošijom partijom dobiva stručni makeover - promjena frizure, make-upa te nove odjevne kombinacije koje njoj ili njemu bolje pristaju. Makeover koji sudionici showa prolaze pod stručnim vodstvom stilista i šminkerice je posebna priča. Možda niste imali pojma da bi vam uske hlače mogle izvrsno stajati ili da zelena definitivno nije vaša boja. Zato su tu stilisti. Krajnji cilj je pronaći outfit u kojem će u lošija polovica" potpunosti zasjati. Tu je i šminkerica Bekki Mitchell, koja kaže da uz malo šminke svi mogu postati što god žele i ističe da je malo make-upa izvrsno za podizanje samopouzdanja i zadovoljstva samim sobom. A to onda osjeti i partner. Nakon temeljite preobrazbe lošijeg partnera" slijedi novo ocjenjivanje i taj zadatak ponovno imaju slučajni prolaznici. Onaj koji je u prvom krugu dobio lošije ocjene sada ima priliku osvojiti bolju ocjenu i nadjačati partnera u izazovu Tko je u našoj vezi bolja polovica? Popularnosti samog showa snažno pridonosi simpatični voditelj Melvin Odoom, britanski komičar i DJ koji je radio na MTV-ju. Vodio je i mnoge dodjele nagrada uključujući BRIT Awards i BAFTA, a u ulozi suvoditelja pojavio se i u popularnom reality showu The X Factor.

Jednostavan i zapravo vrlo zabavan u svojoj banalnosti, show ipak otkriva u kojoj su mjeri parovi opterećeni, ne samo svojim izgledom, nego i izgledom svojeg partnera te na koje sve načine te sitne površne nesigurnosti utječu na kvalitetu odnosa. Iznenadit ćete se. Reality showMoja bolja polovicasnimljen je 2017. godine i ima ukupno 20 epizoda, a kako su pojedini parovi prošli, možete pratiti na platformi PLAY Premium, na kojoj će svakoga dana biti dostupna nova epizoda.