VOYO

'Brak na prvu: Druga prilika' Davidu i Vanessi pruža novu šansu za ljubav

Oni su pokušali sve kako bi pronašli srodnu dušu

RTL play
06.10.2021 09:40

David i Vanessa na sve su načine tražili ljubav, čak su se i vjenčali s neznancem u showu 'Brak na prvu' . Nakon početnog zanosa odnosi s novim partnerima nisu se kretali u željenom smjeru. Brakovi su se raspali, no Vanessa i David i dalje su optimistični i žele drugu priliku za ljubav.

S obzirom da su osvojili gledatelje u showu 'Brak na prvu' , s vremenom su im počela pristizati pisma obožavatelja iz cijele Amerike, a priličan broj nudio je novu šansu za ljubav. Stručnjaci iz showa odlučili su im odabrati kompatibilne kandidate, a nakon četiri mjeseca intenzivnih spojeva, morat će se odlučiti za jednu osobu.

Iako će na kraju morati poslušati vlastito srce, dobivat će pomoć i savjete svoje obitelji i prijatelja, ali i stručnjaka. Na kraju večeri, nakon brzih spojeva oni će se okupiti sa svojih dvadeset odabranika i odabrati one s kojima žele na sljedeći spoj. No s daljnjim upoznavanjima stvari će se i zakomplicirati, a novi izazovi bit će stavljeni pred njih.

Hoće li ih druga prilika ipak dovesti do ljubavi i braka, saznajte u showu 'Brak na prvu: Druga prilika' , samo na PLAY Premiumu .