Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SEZONA

'Brak na prvu USA': Odvažni, strastveni i spremni na vjenčanje s potpunim neznancem!

Upoznajte parove treće sezone reality showa 'Brak na prvu USA'

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 1.4.2022. u 11:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U ovom odvažnom društvenom eksperimentu, realityju ‘Brak na prvu USA’ (‘Married at First Sight US’, 2016.), šest samaca će se odvažiti u stupanje braka s potpuno nepoznatom osobom. Stručnjaci za odnose kombiniraju svoja istraživanja i odlučuju koja će tri para spojiti. Sudionici imaju samo 15 dana za pripremu svojih vjenčanja. Pripreme su pune uzbuđenja i panike, uostalom, ne znaju ni ime svog zaručnika.

U trećoj sezoni showa ‘Brak na prvu USA’ četvero stručnjaka pomno je odabralo parove koje čeka pustolovina života, a za neke će možda biti i pustolovina za cijeli život. Upoznajte parove!

Ashley i David

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ashley Doherty (30) dolazi iz Atlante u Georgiji. Ljubav prema pomaganju drugima potaknuo je njezin brat blizanac, koji boluje od cerebralne paralize, i zahvaljujući njemu željela je pomagati djeci. Dosta joj je neuspjelih spojeva i želi se udati!

David Norton (29) direktor je u IT tvrtki, a dolazi iz malog grada pokraj Buffala. Romantična je duša, iskrena i dobra osoba. Želi biti obiteljski čovjek, zaštitnik koji skrbi o svojoj obitelji, a potrebne su mu ljubav, toplina i emocionalna otvorenost.

Upravo se čita

Image
'PET SPOJEVA TJEDNO'

Monika izbacila Ivana, a dečkima zamjerila nezainteresiranost: 'Dosta mi je toga da moram biti lovac i stalno ih povlačiti'

Vanessa i Tres

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vanessa Nelson (26) dolazi iz Greenvillea. Kako za sebe kaže, ona je južnjačka ljepotica s malo začina. Roditelji su joj se rastali kada je bila u srednjoj školi, što je utjecalo na njezin pogled na brak i veze.. Želi odnos u kojem se može osloniti na muža, ali i da on poštuje njezine ambicije i nju onakvu kakva jest.

Tres Russell (27) radi za automobilsku tvrtku Audi. Majka ga je napustila kada je imao samo tri godine,  a odgojile su ga teta i baka. O braku mašta cijeli život, ambiciozan je i smatra da ima puno toga ponuditi budućoj partnerici.

Samantha i Neil

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samantha Wahl (30) radi kao menadžerica u Atlanti. Kroz odrastanje obitelj joj se mnogo selila, otac je bio vojnik, a ona se uvijek trebala prilagođavati novoj sredini. Promijenila je devet različitih škola i smatra da se upravo zbog toga lako povezuje s ljudima. Tradicionalna je i čezne za ljubavi kakvu su imali njezini baka i djed, a to je ljubav puna suosjećanja i poštovanja.

Neil Bowlus (31) dosadašnje veze nije shvaćao jako ozbiljno, već je bio fokusiran na svoju karijeru. Dogovoreni brak za njega nije novost, njegovi djed i baka ušli su u dogovoreni brak i bili sretni.  Zbog svojeg iskustva u znanosti, vjeruje stručnjacima i cijelom procesu. Nada se da će pronaći partnericu s kojom će ići u kino, večerati i smijati se. To je ono što mu u životu još nedostaje.

Nove epizode treće sezone ‘Brak na prvu USA’ pratite svakog dana na PLAY Premiumu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
WOW!

'Pet frajera tjedno': Emocionalno intenzivan reality koji je postavio nove granice dejtanja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba