Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vragolaste sestre

'Darcey i Stacey' – najpoznatije blizanke u novom, zabavnom i luckastom reality showu

Sestre blizanke koje baš sve rade zajedno!

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 2.3.2022. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Blizanke Darcey i Stacey Silva svjetsku slavu stekle su sudjelovanjem u popularnom reality showu ’90 dana zaruka', a sada su svoj dom otvorile obožavateljima. Kad su blizanke dobile svoj spinoff show, obožavatelji su znali da će to biti ludo i jedinstveno iskustvo. Bilo da se sukobljavaju sa svojim ljubavnicima, ili jedna s drugom, sestre su dokazale da uvijek donose najveću dramu.

Biti blizanka posebno je iskustvo, a ove sestre baš sve rade zajedno. Udale su se u isto vrijeme, rodile, pa čak i rastale. Biraju gotovo identičnu odjeću, voze istu marku automobila i jedna su drugoj najveći oslonac. Sada su u fazi života kada žele pronaći novog muškarca, po mogućnosti stranca sa slatkim naglaskom. Uglavnom, izlaze s dečkima s kojima ne bi trebale, ali to ih jako privlači. Blizanke otvaraju novo poglavlje svojih života u showu 'Darcey i Stacey' gdje vas čeka emocionalni rollercoaster u potrazi za pravim muškarcem, složeni obiteljski odnosi i poslovni okršaji.

Bez obzira volite li ih ili ne, ne možete poreći da su Darcey i Stacey Silva zabavne. Vole jako i vole jedna drugu, ali nažalost, rijetko vide stvari koje su im pred nosom.

Reality show 'Darcey i Stacey' gledajte uz prošireni plan PLAY Premiuma.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVE EPIZODE

'Pet frajera tjedno': Jedan muškarac spavao je u Aninom krevetu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba