Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SEZONA

'Grand Designs': Glamurozne i maštovite ideje za ostvarenje doma iz snova

19. sezona inspirativne lifestyle emisije dostupna je na PLAY Premiumu!

Image
Foto: PLAY Premium
PLAY/ 6.4.2022. u 11:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Grand Designs' donosi pogled na neobične domove te istražuje kuće koje se grade na različitim lokacijama u Velikoj Britaniji, a svaka epizoda pokazat će koja dizajnerska rješenja najbolje funkcioniraju i zašto. Voditelj Kevin McCloud upoznaje klijente koji se upuštaju u projekt, obilazi nekretninu i razgovara o planovima za gradnju da bismo potom vidjeli i kompjutersku vizualizaciju cijelog projekta. Prati napredak, pregledava materijale i vodi brigu o tome hoće li sve biti završeno na vrijeme, a kad se usele stanari, McCloud opisuje cijeli proces gradnje.

Britanska televizijska emisija 'Grand Designs', koja prikazuje gradnju neobičnih arhitektonskih projekata, prvi put je emitirana u travnju 1999. godine, a u 22 sezone prikazano je 220 epizoda. Brend 'Grand Designsa' uvelike je porastao zahvaljujući i nizu spin-off emisija kao što su ‘Grand Designs: Australija’, ‘Grand Designs: Novi Zeland’, ‘Grand Desings: Kuća godine’, ‘Grand Designs: Abroad’ i ‘Grand Designs: Indoors’.

Za snimanje svake epizode 'Grand Designsa' potrebno je najmanje godinu dana, no jedna izgradnja trajala je čak 10 dugih godina.

19. sezonu odlične lifestyle emisije ‘Grand Desings’, koja prikazuje kako i bez nužno velikog budžeta možete dobiti sjajnu arhitekturu, pratite na PLAY Premiumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'ZLOČIN U KUHINJI'

Šareni božićni kolači poznate slastičarke oduševit će sve sladokusce

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba