VOYO

Komičarka Verona Rose odgovorila je na škakljiva pitanja o dating showu Skrivene simpatije'

Iskrena priznanja i suze olakšanja!

PLAY
16.03.2022 15:00

Intrigantni novi britanski reality dating show Skrivene simpatije' (Secret Crush, 2021.) na simpatičan način prikazuje kako priznavanje istinskih osjećaja nikada nije bilo lako, pogotovo kada se radi o najboljem prijatelju, kolegi ili poznaniku iz teretane. Kroz igru ljubavi, sudionici će se naći u neobičnim i nelagodnim situacijama, što dodatno naglašava pojam realityja koji gledateljima donosi zabavu, iznenađenje i neobične rasplete. Vrhunsku igru za spojeve, priznanja ljubavi nadzire komičarka Verona Rose , čije odgovore na škakljiva pitanja o showu Skrivene simpatije', možete pročitati u nastavku.

Jeste li tijekom snimanja imali mnogo neugodnih, šokantnih ili iznenađujućih trenutaka?

Bilo je šmrkavih nosova, plakanja i bilo je stvarno dramatičnih ispovijesti. Stomatološke sestre iznenađene klijentima, spoj koji po prvi put otkriva svoj drag queen alter ego i glamurozni model koji svojoj simpatiji objašnjava patrijarhat. Na jednom spoju djevojka je bila kao "Kako to misliš, mislila sam da voliš dečke? Zašto si me doveo ovamo?" Bilo je to pomalo šokantno.

Kako je bilo opraštati se od parova čiji spojevi nisu dobro prošli?

To je nezgodno jer ne želite biti drski ili nastupiti podcjenjivački, ali također ne želite utrljati sol u njihove rane. U većini slučajeva ljudi samo žele uzeti kapute i otići, ali ja sam morala odraditi svoj posao i postaviti neka pitanja. Najteže mi je bilo reći zbogom parovima čiji spojevi nisu išli. Ali u većini slučajeva, čak i ako je pošlo loše, njihov odnos je ojačao.

skrivene simpatije

Jesu li neki sastanci skrivenih simpatija bili posebno nezaboravni?

Ušao je jedan tip s bendžom i odsvirao mi pjesmu. Zaljubio se u jednu od svojih najboljih prijateljica, želio je da ona bude njegova Sandy iz mjuzikla Grease, ali nisam baš sigurna da je on bio njezin Danny Zuko. Na kraju nije bilo ljutnje.

Za koje si parove u 'Skrivenimsimpatijama' posebno navijala?

Navijala sam za tipa po imenu Charlie, koji je rekao da obično ide za prilično butch tipovima. Njegov partner na spoju rekao je isto. Niti jedan od njih nije bio posebno butch, ali uspjelo je.

Snimali ste 'Skrivene simpatije' tijekom izolacije, što je značilo da su parovi morali ostati društveno udaljeni, kako je to utjecalo na njihove spojeve?

To je definitivno otežavalo stvari jer su se neki htjeli zagrliti, neki su se čak htjeli i poljubiti, ali morali su držati distancu. Ipak, gotovo da mi se svidjelo novo normalno upoznavanje.

Navikla si raditi zajedno sa svojom kolegicom iz komedije, Donnom Preston, kako je to raditi sama u 'Skrivenim simpatijama'?

Kada sam ugovorila ,Skrivene simpatije', nedostajalo mi je ono zajedničko uzbuđenje koje imate s partnerom kada ugovorite zajedničku izvedbu. Bilo je gotovo kao da sam morala zadržati dio uzbuđenja, u suprotnom bih se "odbijala od zidova". Za mene je to bilo apsolutno nevjerojatno i bila sam toliko sretna što sam dobila priliku i toliku odgovornost za tako nevjerojatan projekt. Smatram da je prilično emotivno, čak i kad razmišljam o tome.

Tko je tvoja tajna slavna simpatija?

Tko me škaklja po trbuhu? Recimo 50 Cent. Zaljubljena sam u njega duže vrijeme. Kada sam ga gledala u Poweru, mislila sam si 'Prokletstvo! Ovo je previše!'

Kakav bi bio tvoj idealan spoj?

Voljela bih imati spoj na malom brodu ili jahti ili čak sjediti u polju usred ničega, imati piknik uz glazbu. Bez telefona, samo ljubav, svjež zrak i pjev ptica u pozadini.

Opiši najbolji spoj na kojem si ikada bila i zašto.

Moj partner i ja jednom smo ručali na vrhu planine Atlas u Maroku. Bilo je tako mirno gledati u zelenilo, promatrati prirodu i samo jesti i biti s ljubavi svog života.

Jesi li ikada bila na katastrofalnom spoju? Ako je tako, što se dogodilo?

Moj partner i ja smo jednom otišli u restoran i sjedili kraj prozora. Jedan od njegovih prijatelja prošao je pored, a moj partner je počeo lupati po prozoru i vrištati iz sveg glasa. Svi u restoranu gledali su u nas, a ja sam samo sjedila pognute glave.

Koji je tvoj omiljeni slavni par?

Tiffany Haddish i Common. Tako su slatki zajedno, obožavam ih. Drugi su Katherine Ryan i njezin suprug Bobby. Njihova priča je tako lijepa, kao nešto što biste gledali u filmu, kada je par izlazio kada su bili mlađi, a zatim su ponovno zajedno. Ali za njih je to realnost!

Slavnu britansku komičarku Veronu Rose gledajte u dating showu 'Skrivene simpatije' na PLAY Premiumu .