VOYO

Ne propustite novi provokativni reality show 'Spremni za minglanje'

Ona je u potrazi za pravim muškarcem, no može li prepoznati pogrešnog?

RTL play
20.11.2021 10:35

Novi kontroverzni reality show 'Spremni za minglanje' (Ready to Mingle, 2021) koji prati djevojku Sophie u njezinoj potrazi za savršenim muškarcem, podigao je veliku prašinu i zaludio Britance. Sophie mora odabrati između 12 udvarača koji se natječu za njezinu naklonost, ali i osvajanje novčane nagrade u iznosu od 50.000 funta.

Komičarki Katherine Ryan pripala je uloga voditeljice ovog jedinstvenog showa s neobičnim i intrigantnim zapletima. Naime, nisu svi muškarci slobodni i spremni za minglanje; pola njih je u vezama, ali njihove bolje polovice dopustile su im da osvoje srce potpuno nepoznate žene jer ako oni budu njezin finalni izbor, dobit će veliku novčanu nagradu.

Sophia ima tri tjedna da otkrije jesu li njezini udvarači slobodni i priliku da se uspije zaljubiti u jednog od njih. Ako su slobodni i pobijede, Sophia i odabrani muškarac podijelit će novac. Ako nisu slobodni, izabrani muškarac i njegova stvarna partnerica dobivaju novac.

Da show bude još zanimljiviji, partnerice zauzetih udvarača će iz susjedne kuće promatrati sve što se događa u vili između Sophie i njihovih dečki. Tako će vidjeti kako njihove bolje polovice romantičnim gestama pokušavaju uvjeriti Sophie da su samci i osvojiti njezino srce. Mogu li one podnijeti zavođenje i poljupce svojih partnera sa Sophie, a može li naša glavna junakinja identificirati slobodne momke tijekom eliminacije?

Koga će Sophie odabrati za muškarca iz snova pratite svakog dana u novoj epizodi reality showa 'Spemni za minglanje' ekskluzivno na PLAY Premiumu .