VOYO

Novi tjedan, novi kandidati: Upoznajte Anu Bašić i njezine frajere!

Prošli tjedan birala je Bahra, a ovaj tjedan na redu je Ana

PLAY
20.12.2021 13:00

Prva epizoda u drugom ciklusu 'Pet frajera tjedno' donosi nam novu kandidatkinju – Anu Bašić (22) i šest novih muškaraca koji su spremni boriti se za njezinu naklonost. Ana dolazi iz Zadra i jedva je dočekala svojih pet minuta pred kamerama jer je, kako kaže, stvorena za showbizz. Nije joj strano birati između više udvarača, za nju je to gotovo svakodnevica. Upravo iz tih razloga smatra da je ovo idealan format za nju.

I Ana će prvi dan moći birati između šest muškaraca, no jedan će ispasti odmah prvu večer.

pet frajera tjedno - mate

Prvi na kućni prag dolazi Mate Erceg (24) , mladi Dalmatinac koji voli teretanu i MMA. Nakon upoznavanja vidljivo je kako se Ana Mati svidjela na prvu, no Mate ne pije alkohol, a to se Ani neće svidjeti. Mate je Ani poklonio narukvicu s privjeskom beskonačnosti".

pet frajera tjedno - gabriel

Drugi u kuću ulazi Gabriel Benussi (33) , Istrijan koji Ani poklanja bocu votke kod upoznavanja, što Anu oduševi i njih dvoje odmah kliknu na prvu.

pet frajera tjedno - jerko

Jerko Jalšovec (39) , ujedno je i najstariji kandidat u ovom ciklusu. Jerko ističe kako je strastveni putnik pa je kao poklon odabrao suvenir iz Dubaija koji bi Ani mogao pokazati što bi mogla imati u životu ako na kraju tjedna odabere upravo njega. Ani se Jerko odmah svidio i to ne skriva pred ostalim muškarcima, a posebno ističe kako voli starije muškarce.

pet frajera tjedno - ivan

Četvrti u kuću ulazi Ivan Marković (28) iz Žminja, koji Ani poklanja dvije karte za kino, jer bi je volio odvesti na film ako on pobijedi. Anu nije posebno oduševio njegov poklon, a čini se ni sam Ivan.

pet frajera tjedno - silvio

Silvio Krstanović (28) kao poklon donosi proteinsku čokoladicu jer je trener fitnessa i dosta brine o fizičkom izgledu. Ono što je posebno kod ovoga ulaska je to što se Ana i Silvio poznaju iz vanjskoga svijeta. Ni manje ni više, upravo je Silvio bivši dečko Anine najbolje prijateljice, a vezu su prekinuli prije malo više od mjesec dana. Hoće li upravo ta informacija presuditi da Silvio prvi napusti kuću?!

pet frajera tjedno - dragan

Šesti muškarac koji kuca na vrata je Dragan Ljiljak (38) , bivši kandidat iz jedne od prethodnih sezona Ljubav je na selu". Donedavno je bio u vezi s djevojkom koju je odabrao na svojoj farmi. Ljetos ga je ista ta djevojka ostavila zbog drugoga i čini se kako Dragan ponovno traži vjeru u ljubav. Dragan je Ani poklonio veliki buket cvijeća i, čini se, na prvu pridobio njezinu pažnju.

Prije večere, ekipa se malo druži, a zatim sjedaju za stol i nastavljaju s upoznavanjem. Ono što Anu najviše zanima prije prvoga izbacivanja je zašto je pojedini muškarac za stolom još uvijek samac.

Koje su joj odgovore dali i tko će prvi napustiti kuću, pogledajte u novim epizodama 'Pet frajera tjedno' , ekskluzivno na PLAY Premiumu .