Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVI REALITY SHOW

'Obitelj Chantel': Saznajte sve o eksplozivnoj obitelji koja je zaludila gledatelje

Skandali, varanje i obiteljske svađe!

Image
Foto: PLAY Premium
RTL play/ 17.6.2021. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Miljenike publike iz showa ’90 dana zaruka', Chantel Everett i Pedra Jimena, gledamo u spin-offu popularnog showa – 'Obitelj Chantel'. U reality showu koji je u potpunosti osvojio gledatelje ovaj dvojac odlučio je dokazati svojoj obitelji da su skladan par! Unatoč skandalima s varanjem i obiteljskim svađama, Chantel želi podsjetiti Pedrovu obitelj da je ona ovdje da ostane u njegovom životu i spremna je boriti se za svog muškarca. No, hoće li ostvariti zamišljeno?

Tko su zapravo Pedro i Chantel?

Pedro i Chantel proslavili su se u četvrtoj sezoni TLC-jeva hit-showa ’90 dana zaruka'. Saznali smo kako je krenula veza na daljinu djevojke iz Atlante i momka iz Dominikanske Republike, a show je dokumentirao i njihove zaruke te brak koji je njezina obitelj pokušala zaustaviti. Chantelina obitelj od početka je bila nepovjerljiva prema Pedru, no kada su saznali da Pedro nije došao u SAD preko studentske vize, nego kako bi se oženio njihovom kćeri, oprez je postao još veći. Usprkos svemu, sudbonosno 'da' je izrečeno, a nakon vjenčanja mladenci su otputovali u Dominikansku Republiku kako bi pokušali ujediniti obitelj. No ni u Pedrovoj domovini ovaj par nije dobro prihvaćen, a Chantel započinje svađu s Pedrovom majkom. Na povratku u Atlantu s parom je došla i Pedrova sestra, što je dodatno intenziviralo odnose u Chantelinoj obitelji.

Bračne nesuglasice i skandali

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Intenzivan bračni život Pedra i Chantel prikazan je u emisiji ’90 dana zaruka: U dobru i zlu' (90 Days Fiancé: Happily Ever After?). Nakon jednog incidenta Pedro se odlučio vratiti u Dominikansku Republiku bez supruge i, nakon previše pića, snimio je prljavi ples s prijateljicom svoje sestre. No drama se nije zaustavila na tome. Kad je Chantel vidjela snimku, odmah je otputovala k mužu kako bi stala na kraj aferi.

Pedrova se obitelj nastavila svađati sa Chantelinom, a njezina obitelj i dalje je vrlo ustrajna da se riješe Pedra. Par je nedavno dobio vlastiti spin-off 'Obitelj Chantel' u kojem imate priliku vidjeti intenzivnu obiteljsku dramu koja se neprestano odvija na relaciji Dominikanska Republika - Atlanta. Njihov bračni život lako se može opisati kao bure baruta koje samo što ne eksplodira.

Upravo se čita

Image
ŽIVOT NA VAGI

Zuzana kroz suze: 'Bila sam neželjeno dijete. Kad je mama ostala trudna, saznala je da je tata oženjen'

Ima li ovaj par uopće šanse da preživi složene obiteljske odnose, ili će upravo oni presuditi njihovoj sreći, pogledajte u showu 'Obitelj Chantel' uz prošireni plan PLAY Premiuma.  

RTL play/ 17.6.2021. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Otkrijte prirodne ljepote i seoska domaćinstva Slavonije i Srijema

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba