VOYO

'Otok iskušenja': Nova sezona, novi parovi i dosad neviđeni ljubavni trikovi

Treću sezonu pratite od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu

PLAY
01.02.2022 16:45

Uz omiljeni 'Love Island', također rado gledanreality show je i 'Otok iskušenja' (Temptation Island). Četiri para, čije su veze na prekretnici, odlučili su iskušati vrlo neobičan podvig kako bi saznali jesu li im sadašnji partneri suđeni. Njihova veza tijekom mjesec dana boravka na otoku iskušenja proći će ultimativni test odanosti i ljubavi. Naime, kad stignu na otok, parovi će biti razdvojeni u dvije vile, gdje ih čeka 24-ero samaca u potrazi za romansom. Parove očekuju brojna iznenađenja, igrice i izazovi, ali i zavodljivi kandidati koji bi im mogli promijeniti živote. Hoće li nakon dugogodišnje veze ponovno ući u igru ljubavi i strasti ili će odoljeti kušnji i ostati odani svom partneru?

PLAY Premium donosi vam najnoviju, treću sezonu reality showa 'Otok iskušenja' , a ljubavne igrice novih otočana možete pratiti od ponedjeljka do petka .

Upoznajte parove koji su se usudili napraviti korak koji će im zauvijek promijeniti živote.

Chelsea & Thomas

otok iskušenja - chelsea i thomas

Marketinška stručnjakinja Chelsea (29) i investicijski trgovac Thomas (37) u vezi su godinu dana, a upoznao ih je zajednički prijatelj preko društvenih mreža. Thomas je volio samački život, ali kad je upoznao Chelsea to se promijenilo. Zajedno čitaju, meditiraju, Thomas svakog jutra sprema doručak, a Chelsea večeru. Stvorili su lijep zajednički život pa se svi pitaju gdje je problem? Što je Chelsea i Thomasa natjeralo da testiraju svoju vezu u 'Otoku iskušenja', saznajte već danas na PLAY Premiumu.

Erica & Kendall

otok iskušenja - Erica & Kendall

Erica (24) i Kendall (26) dolaze iz Kalifornije, a zajedno su dvije i pol godine. Za razliku od Erice, Kendall je vrlo organizirana osoba i voli držati stvari pod kontrolom. On razmišlja o obitelji i zajedničkoj budućnosti. Voli izvrsnost, što često dovodi do svađe jer Erica, čak i kad daje sve od sebe, on misli da može bolje. Kendall ne vjeruje u razvod stoga, kad se jednom oženi – to mora biti to. Iskustvo na otoku pomoći će mu da shvati je li Erica ona prava ili možda može naći neku ambiciozniju ženu koja teži savršenstvu.

Kristen & Julian

otok iskušenja - Kristen & Julian

Kristen (26) i Julian (26) zajedno su 11 godina, ali nju još uvijek nešto sprečava da učini sljedeći korak. Nada se da će na otoku iskušenja shvatiti što je točno koči. Možda upravo Julianova nevjera preko koje ipak ne može prijeći? Može li ovaj par, koji se upoznao na tulumu u prvom srednje, preživjeti sve izazove koji ih čekaju na otoku iskušenja?

Erin & Corey

otok iskušenja - Erin & Corey

Erin (24) i Corey (25) upoznali su se na poslu i njihova veza traje već godinu i pol. Iako joj je Corey bio šef, Erin se zaljubila na prvi pogled. Ona je sportski tip, čak je i hodala s nekim poznatim sportašima Eaglesa i Marlinsa. Navikla je na partyje, užurbani stil života i na energične osobe, a Corey je dosta povučen i konzervativan. Njegovo samopouzdanje lako poljulja to što su Erinini bivši profesionalni sportaši. Cory želi dokazati da nije kao njezin bivši, već da je puno bolja osoba. Hoće li Erin i Corey odoljeti zavodljivim kandidatima na 'Otoku iskušenja'?

Treću sezonu vrućeg dating realityja 'Otok iskušenja' pratite od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu .