VOYO

'Pet frajera tjedno': Nakon što ju je iznervirao, Mate je dobio priliku zaplesati s Anom

Tijekom izlaska se Gabriel najviše opustio i gurnuo glavu u Anino bujno poprsje

PLAY
22.12.2021 12:06

Mate pokušava skuhati kavu Ani, ali kako to ne radi često, baš se i ne snalazi. Mate kaže kako je teško spavao jer je mislio na Anu. Odnosi joj kavu u sobu, ali ona ga zamoli da je ostavi u dnevnom boravku. Vidno iznervirana što joj je Mate tako upao u sobu, Ana silazi dolje i odlazi na terasu popiti kavu, ali kaže kako je kava kratka horor-priča" i odbija je popiti. Nakon toga, Ani je trebala pomoć oko sušenja kose, za što se također ponudio Mate.

Kako bi skratili poslijepodne u kući, odlučili su zaigrati igre. U prvoj igri Ana je imala povez na očima i trebala je pogoditi koji joj je od muškaraca dao pusu. Mate je jedva dočekao, ali Ana misli da je Gabriel, što Matu razočara. U drugoj igri jedan od muškaraca je dobio priliku zaplesati s Anom. To je ponovno bio Mate, većinom jer su ostali muškarci tako namjestili, kako bi se mogli rugati s njim. Treća igra je Pogodi tko si". Ana je Jerku na čelo zalijepila pojam sex", što je on brzo pogodio.

Ana kaže kako je za večeras organizirala izlazak, ali prije nego što se krenu spremati, Mate odluči otići do Ane u njezinu sobu i priznaje kako ne želi izaći, kako mu se ona jako sviđa i boji se da će zaplakati ako ga večeras izbaci.

Večer su odlučili provesti u izlasku, što je posebno dobro sjelo Gabrielu. On u kafiću pokušava doći do Ane, ali ne može od Mate, koji je sjeo tik do nje i nikome ne da blizu. Gabrielu to smeta i to govori naglas. Gabriel se najviše opustio pa je u jednome trenutku, u afektu, gurnuo glavu u Anino bujno poprsje.

Tko je napravio grešku i koga će Ana poslati kući, saznajte odmah u novoj epizodi 'Pet frajera tjedno' na PLAY Premiumu .