VOYO

Požude i strasti na suncu – ne propustite australsku verziju omiljenog showa 'Love Island'

Globalni fenomen zvan 'Love Island' ovoga puta dolazi u australskoj verziji!

PLAY
21.03.2022 09:35

Prekrasni, mladi i slobodni Australci sudjelovat će u praznicima života uz dodatnu mogućnost da upoznaju svoju srodnu dušu. Pod voditeljskom palicom australske pjevačice i glumice Sophie Monk, otočani će nam pokazati još jednu igru ljubavi. Uz puno flerta, ljubomore, odbijanja i romantike, 'Love Island' je prava emocionalna gozba požude i strasti na suncu.

Natjecatelji su u potrazi za romantikom, ali kao i uvijek, put do ljubavi nikad ne ide glatko jer ne samo da moraju mudro odabrati partnera, trebaju osvojiti i srca javnosti. Australci će i u ovoj verziji doputovati u luksuznu vilu na španjolskoj Mallorci, tisućama kilometara dalje od australske zime.

Otočani će biti odsječeni od vanjskog svijeta, imat će samo jedni druge a o stvorenim uzajamnim odnosima ovisit će im sudbina. Cilj igre je upariti se što prije. Otočani koji ostanu bez para, morat će se pozdraviti sa životom na rajskom otoku.

Tko je došao na otok zbog ljubavi, a tko zbog nagrade od 50.000 dolara, saznajte svakog dana u novoj epizodi showa 'Love Island Australia' na PLAY Premiumu .