VOYO

Stigle su nove epizode megapopularnog showa 'Brak na prvu international': Upoznajte svih šest parova!

Ne propustite premijeru 6. sezone australske verzije 'Brak na prvu' ekskluzivno na PLAY Premiumu. Svakoga dana pratite nove izazove šest parova koji žele pronaći ljubav svog života.

RTL.hr
13.01.2021 15:45

Tim stručnjaka naporno je tražio savršene bolje polovice, a sada je na spojenim parovima teži dio. 12 pojedinaca učinit će nešto ekstremno, ali ukoliko izdrže sljedećih 10 tjedana, imaju veliku šansu pronaći ljubav svog života!

U ovoj sezoni eksperiment će se intenzivirati i zaroniti dublje nego ikad prije. Misija stručnjaka je da istraže sve izazove braka kao nikad prije, a uvedeni su i neki elementi iznenađenja.

Upoznajte parove koji su pristali biti dio velikog socijalnog eksperimenta i koji su prepustili stručnjacima pronalazak savršenih partnera.

Cyrell (29) i Nicholas (28)

Brak na prvu Internacional

Pritisak na Nicholasa bit će velik od samog početka jer Cyrellin novi suprug mora dobiti potvrdu njezine velike obitelji jakih katoličkih uvjerenja. Njezinom zaštitnički nastrojenom bratu Ivanu ideja o udaji za nepoznatog muškarca nimalo se ne sviđa. Zbog problematičnih bivših partnera i bolnog prekida zaruka, Cyrellin strah od odbijanja postao je ogromna prepreka za susret s bilo kim posebnim, ali ona je spremna ostaviti prošlost iza sebe i ponovno otvoriti srce te učiniti ovaj brak trajnim.

Iako je u prošlosti imao burne afere, Nic sebe opisuje kao vuka samotnjaka koji bježi na prvi znak borbe stoga traži snažnu i predanu ženu koja mu ovaj put neće dopustiti da pobjegne.

Jessika (27) i Mick (31)

Brak na prvu Internacional

Jessika je iz Pertha i radi kao izvršna administratorica, a povremeno se bavi manekenstvom. Ova atraktivna plavuša voljela bi da se netko zaljubi u njezinu osobnost, a ne izgled. Jessika dolazi iz razorenog doma te pridaje veliku važnost obitelji i nestrpljiva je pronaći muža koji će je voljeti i poštivati i s kojim će stvoriti obiteljski život.

No hoće li se ova ljepotica iz velikog grada snaći s farmerom Mickom koji posjeduje 18 ovaca, sedam kokoši, dva psa te brojne druge životinje. Hoće li moći njegovu farmu na drugom kraju zemlje ikad nazvati svojim domom?

Jules (36) i Cameron (34)

Brak na prvu Internacional

Za uspješnu biznismenku Jules osnivanje obitelji uvijek je bio prioritet - raskinula je s ljubavlju svog života jer on nije želio više djece, a ona je neprestano okružena prijateljicama koje žive njezin san kao supruge i majke. Kako joj biološki sat otkucava, Jules želi pronaći muškarca koji je voli takvu kakva je i koji će joj ostvariti san o majčinstvu.

Opušten i ležeran, Cameron voli jednostavan život i želi partnericu koja će uživati u svemu što život nudi te koja dijeli njegovu snažnu želju da ima djecu - i to uskoro. S istim životnim ciljevima, ovaj bi se par doista mogao savršeno podudarati!

Melissa (38) i Dino (34)

Brak na prvu Internacional

Melissa je žena u godinama kada je sve teže dejtati, a njezin osebujan karakter u tome joj nimalo ne pomaže. Sama za sebe kaže da je luda kao šiba. Jako joj je teško naći pravog muškarca, a razlog tome je što se zapravo nikad ni uz jednog nije osjećala sigurno.

Prava suprotnost Melissi je Dino, meditacijski trener koji kaže da mu je srednje ime Zen". Dino honorarno radi kao model te je pobijedio na brojnim natjecanjima u manekenstvu i proglašen je misterom Australije 2016.

Ljubav opisuje kao kavez iz kojeg morate pustiti partnera da leti".

Heidi (38) i Mike (43)

Brak na prvu Internacional

Filozofski nastrojen električar Mike proputovao je svijet i tečno govori nekoliko jezika. Ovaj emotivac ima duboka razmišljanja o životu, a smatra kako je upravo to razlog što je još uvijek samac. Žene kažu kako žele takve muškarce, no njemu se čini kako to baš i nije tako. Njegova će srodna duša biti samopouzdana žena koja cijeni njegovu osjetljivu stranu i prihvaća njegove ranjivosti, umjesto da bježi od njih kao što su to činile druge u prošlosti. Hoće li ta žena biti upravo ekstrovertna, nasmijana i optimistična Heidi?

Ning (32) i Mark (41)

Brak na prvu Internacional

Iako ima troje vlastite djece u dobi od 15, 7 i 3 godine, Ning nije bliska s obitelji. Napustila je dom u mladosti, a dijete je imala sa 16 godina. Nakon što se u prošlosti zadovoljila udobnošću, a ne ljubavlju, Ning je sad odlučna da je njezini problemi s povjerenjem neće spriječiti da pronađe pravu vezu sa savršenim muškarcem.

Hoće li bivši vojnik Mark biti osoba koja će ju oboriti s nogu? Mark sebe opisuje kao zabavnog, spontanog i odanog. Nikad nikome nije izgovorio "volim te" te se nada da će njegova nova supruga biti ta!

U šestoj sezoni planirano je da eksperiment bude veći nego ikad prije i stručnjaci su dodali novi neočekivani element. Usred eksperimenta će se predstavljati novi parovi, a kako će to utjecati na već postojeću grupnu dinamiku saznajte svakog dana u novoj epizodi 'Brak na prvu' uz PLAY Premium osnovni paket.