VOYO

Upoznajte parove koji su odlučili testirati snagu svoje veze na 'Otoku iskušenja'

'Otok iskušenja' novi je vrući reality koji možete pratiti na PLAY Premiumu

RTL play
14.04.2021 09:25

Četiri para na prekretnici odlučili su se na vrlo neobičan podvig kako bi saznali jesu li si suđeni. Njihova veza tijekom mjesec dana boravka na otoku iskušenja proći će ultimativni test odanosti i ljubavi. Naime, kad stignu na otok parovi će biti razdvojeni u dvije vile, gdje ih čeka 24-ero samaca u potrazi za romansom. Hoće li nakon dugogodišnje veze ponovno ući u igru ljubavi i strasti ili će odoljeti kušnji i ostati odani svom partneru?

Upoznajte Evana i Kaci, Nicole i Karla, Javena i Shari te Johna i Kady - parove koji su se odlučili na korak koji će im zauvijek promijeniti živote.

KADY I JOHN

otok iskušenja 2

Kady (30) i John (35) zajedno su gotovo tri godine, a upoznali su se preko aplikacije za upoznavanje. Iako oboje dolaze iz Teksasa, Kady je odrasla uz tradicionalnije muškarce, kauboje, ali John baš i nije tip muškarca na koji je naviknuta. Kady voli slobodne aktivnosti, koje uključuju pucanje iz vatrenog oružja, dok John baš i ne želi na taj način provoditi slobodno vrijeme. Kaže kako zbog toga Kady često dovodi u pitanje njegovu muževnost. John je vrlo skroman, a Kady želi alfa-mužjaka. Hoće li ga pronaći na otoku iskušenja ili će shvatiti da je John ipak muškarac njezinih snova koji ju toliko voli?

KACI I EVAN

otok iskušenja 4

Kaci (28) i Evan (28) hodaju 10 godina s prekidima, a u ekskluzivnoj su vezi pet godina. Evan je išao na koledž, igrao košarku i živio život samca. Kaci, s druge strane, dolazi iz religiozne obitelji i brak joj je vrlo važan. Njezini roditelji nisu sretni zbog činjenice što živi s Evanom nevjenčana. Evan, pak, nosi traume iz mladosti jer je njegovu majku varao otac, kojeg je na kraju ubio suprug žene s kojom je imao aferu. Iako želi provesti život s Kaci, boji se da će ju povrijediti kao što je i njegov otac povrijedio njegovu majku.

JAVEN I SHARI

otok iskušenja 1

Javen (25) i Shari (25) jedno su drugome prva prava srednjoškolska ljubav. U vezi su već osam godina. Shari doživljava Javena svojom srodnom dušom i najboljim prijateljem te smatra kako nitko ne bi mogao zauzeti Javenovo mjesto u njezinom srcu. Prije nekoliko godina Shari je ulovila Javena u prevari, a sada želi još jedan dokaz da se doista promijenio prije nego stupe u brak. Hoće li Javen odoljeti iskušenju ili će pasti na testu odanosti?

NICOLE I KARL

otok iskušenja 3

Nicole (25) i Karl (31) hodaju dvije i pol godine, a upoznali su se u teretani. Iako Nicole tvrdi kako za nikoga nije imala tako snažne osjećaje kao za Karla, oboje imaju problema s povjerenjem. Kad je upoznala Karla, Nicole je imala dečka i prekinula je s njim. Karl stalno razmišlja o tome da ako je to mogla napraviti bivšem dečku, zašto ne bi i njemu?

Hoće li ovi parovi odoljeti kušnji ili će se prepustiti niskim strastima, pogledajte svakog dana u novoj epizodi reality showa 'Otok iskušenja' ekskluzivno na PLAY Premium u !